Dan Bittman, MÂHNIT că nu mai e difuzat după reacțiile sale despre COVID: O prostie! Am nevoie, ca toată lumea, de BANI

Dan Bittman, captură video ”Fain și simplu”
Dan Bittman, captură video ”Fain și simplu”

Dan Bittman e revoltat că muzica Holograf nu mai e difuzată după pozițiile sale despre pandemie. El afirmă că nu are de-a face ce spune cu ce cântă. 

În 2021, Dan Bittman îi îndemna pe români să reacționeze, venind pe un val de revoltă ce a propulsat oameni, până mai ieri total necunoscuți, pe prima pagină a ziarelor și în atenția televiziunilor, în prime time. 

Și totuși, Dan Bittman nu era un necunoscut, iar poziția sa, după cum recunoaște astăzi, i-a afectat cariera în muzică. Nu pare să regrete ce a spus, fiind opinia sa, dar critică reacțiile de după, afirmând că oameni, care-i erau prieteni, astăzi se fac că nu l-au cunoscut vreodată. I s-a spus - susține el - că nu mai are ce căută... un timp în atenția publicului. Un timp îndelungat, crede artistul. 

Citește și: Dan Bittman îndeamnă românii la REVOLTĂ: Vreau să văd dacă sunt un fraier în țara mea

”Mai nou, spre mâhnirea mea, Holograf nu mai e dat pe anumite posturi, din cauza poziției mele, pe care am avut-o în timpul pandemiei” a spus Dan Bittman pentru ”Fain și Simplu”. Întrebat de Mihai Morar dacă chiar crede asta, solistul a răspuns: ”100%! Mi s-a și spus că e bine să stăm liniștiți”. ”O perioadă” a completat Morar. ”O perioadă... probabil foarte lungă, dar, pe anumite radiouri nu suntem bineveniți... și televiziuni” a continuat Bittman. 

”Am nevoie, ca toată lumea, de bani, am și eu nevoile mele, îmi place să trăiesc bine”

”Nu se poate așa ceva. Eu mă pot uita în ochii dvs, domnilor, care astăzi vă faceți că nu mă mai cunoașteți, dar mi-ați fost amici. Până acum un an, doi, eram prieteni. E o prostie, suntem oameni până la urmă și cred - încă - că mai avem voie să avem păreri. Dacă unul vorbește ceva, nu are legătură cu ce cântă. Ce legătură are ”Ochii tăi” cu virusul COVID-19.” a spus solistul Holograf, acuzând ceea ce a numit ”cenzură”. 

El dă de înțeles că financiar pierde, dar nu atât de mult pe cât s-ar fi așteptat cei care-l urmăresc: ”Culmea e că n-am câștigat din muzică cât am câștigat din activități adiacente. Am făcut niște case, am făcut televiziune, am făcut... se câștiga foarte bine. Am nevoie, ca toată lumea, de bani, am și eu nevoile mele, îmi place să trăiesc bine, dar banii nu i-am prețuit, în sensul că să mă facă banii pe mine, nu, niciodată”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel