Dan Bittman, laude pentru Daniel Florea. Scandal uriaș: Ar trebui să intrați în pământ de rușine

Dan Bittman a prezentat evenimentul ”50 de ani de Sector 5” și l-a lăudat pe primarul Sectorului 5, Daniel Florea, ceea ce i-a adus foarte multe critici. 

”Dom' primar, dar văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu. Extraordinar, toată lumea-i fericită (...) Să dea Dumnezeu să rămâneți așa. Eu, sincer, din ce văd, cred că toate aceste unități care sunt astăzi alături de noi sunt prietenii domnului primar. Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă și asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări”, a spus Dan Bittman. 

Criticat pe Facebook

Pagina sa de Facebook a fost luată cu asalt de oameni care l-au criticat: ”Salut! Cit costa sa zici ca de fapt Daniel Florea n-a facut nimic bun in S5? Intreb pentru ca stiu ca totul are un pret pt tine, chiar si constiinta”, ”Ai fost un artist ce il ascultam cu mare drag, însă pentru micimea caracterului pe care ai putut s-o arăți acum... nu pot să spun decât: mi-e silă! Să-ți fie rușine că ai ales să îți vinzi demnitatea pentru niște galbeni!”, ”Ai fost plătit cu bani furați de la copiii săraci. Dar pentru cei fără conștiință ca tine, nu contează! Ai îmbătrânit urât!”, ”Ce-ai fost și ce-ai ajuns, dar... banii vorbesc, banii vorbesc, nu-i așa?! Rușine!!!”, ”Sa nu uitati sa cantati melodia voastra celebra "Banii vorbesc"! Mai dati-va jos ochelarii de soare ca nu mai vedeti bine... realitatea”.

Și astfel de comentarii au continuat.

Reacția artistului

Artistul nu a rămas indiferent la aceste mesaje și a dat un răspuns chiar în comentarii: ”Mi se pare că exagerați și că ar trebui să intrați în pământ de rușine când, fără să mă cunoașteți, vă permiteți să mă jigniți atât pe mine, cât și pe toți cei care au participat la eveniment. V-ați obișnuit în România că toți trebuie să trăim și să gândim după placul unei majorități bolnave. Ei bine, eu nu fac parte din majoritatea dumneavoastră și mă mândresc cu asta. Puteți să scuipați, să vă urâți, să vă jigniți între voi cât doriți, menirea mea a fost și va fi alta pe acest pământ și sunt tare bucuros că nu fac parte din ea”. 

(w670)

Foto: Facebook Zamfi Irina 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel