Dan Bittman are datorii la medicii pe care îi acuză de malpraxis

Dan Bittman cicatrice
Dan Bittman cicatrice

Dan Bittman intenționează sa îi dea în judecată pe medicii austrieci care l-au operat la gât, pe motiv că nu și-a recăpătat complet vocea după intervenția chirurgicală. Solistul susține că a pierdut foarte mulți bani din cauza concertelor pe care a fost nevoit să le anuleze. Personalul medical spune că nu a primit nicio plângere, ba mai mult, artistul are restanțe la plata operației.

Juratul de la „X factor” a fost operat la gât în luna octombrie într-o clinică din Viena. Cu toate că înițial recuperarea trebuia să dureze zece zile, liderul formației Holograf încă este răgușit.

„Nu i-am dat pe medici în judecată, dar presa mi-a dat o idee. Cred că este vorba despre malpraxis. Am stat atâta timp cu vocea aşa, am dat atâţia bani, şi nu am putut să cânt. Mi-e dor să cânt. Încerc să-mi revin la vocea de jos. S-a spus că semăn la voce cu Gheorghe Dinică. Atunci, să-mi rămână vocea aşa şi mă apuc de filme”, a declarat Dan Bittman, pentru click.ro.

Reprezentanții clinicii austriece susțin că nu au primit nicio plângere din partea solistului român. În plus, ei îl acuză pe Bittman că mai are de achitat o parte din costurile operației. „Nu am primit nicio înştiinţare că am fi daţi în judecată. Dacă o vom primi, nu-i nicio problemă. Dan Bittman e numele pacientului? Să-i spuneţi că are să ne achite 928 de euro, bani pe care trebuia să-i plătească până pe 18 decembrie”, a declarat un reprezentant al clinicii AKF, pentru wowbiz.ro. Trupa Holograf și-a anulat toate concertele până la vară, din cauza problemelor lui Dan Bittman, pierderile fiind estimate la 200.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel