Dan Bitman își îndurerează fanii care-l așteptau la concerte

bittman1
bittman1

Fanii lui Dan Bittman și-au făcut speranțe deșarte în urmă cu câteva zile, când presa anunța că solistul trupei Holograf va reveni pe scenă sau în studio, întrucât vocea nu i-a revenit, după operația suferită în 2012, la o clinică din Viena.

Dan Bittman a declarat într-un interviu acordat cotidianului ring că încă nu s-a recuperat după operaţia la gât şi că nu ştie când va reveni pe scenă sau în studio.

„Sunt în convalescenţă. Toate ziarele au scris că mi-am revenit, însă adevărul e altul. Nu mi-am recuperat vocea complet, nu am înregistrat nimic încă”, a explicat Dan Bittman, precizând însă că altele au fost motivele pentru care a mers la studio împreună cu colegii săi.

„Ne-am întâlnit, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am văzut aşa, între noi”, a mai spus Bittman.

În pofida faptului că solistul trupei Holograf trebuia să se refacă în totalitate în două săptămâni, după operația la care a fost supus, anul trecut, la o clinică din Viena, vocea sa este încă răgușită.

 Solistul Holograf a precizat că, deocamdată, nu se pune problema de concerte. „Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte, nu e cazul să vorbim despre concerte. Când mă voi simţi mai bine, vă voi anunţa”, a declarat Bittman.

Bitman a negat și zvonurile potrivit cărora ar da în judecată medicii din Viena, pentru malpraxis. „Nu a fost vorba de niciun proces, speculaţiile au pornit de la o declaraţie a mea, în care spuneam că presa mi-a dat o idee bună (n.r. să dea în judecată medicii). La Viena e un sistem excepţional, chiar am rămas impresionat că totul funcţionează formidabil. Chiar dacă eşti preşedinte sau un nimeni, eşti tratat la fel”, a declarat Bittman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel