S-a AFLAT! Ce a consumat, de fapt, Margherita. "Viorica și-a pierdut controlul. SCANDAL"

Surse ale familiei Clejani au dezvăluit ce ar fi consumat Margherita în ziua în care a provocat accidentul din Capitală. 

Brigada Rutieră a trimis marți rezultatele analizelor efectuate la INML, în cazul Margheritei de la Clejani, după ce a provocat un accident în Capitală, în luna mai. 

Ei bine, conform unor surse din familie, după audierea prin telefon a început scandalul în familia Clejanilor, pentru că Margherita ar fi consumat cocaină.

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei pentru impact.ro, citează evz.ro

Mai mult, Viorica de la Clejani ar fi sărit să-şi păruiască fiica în urma anunţului venit de la agenţii Brigăzii Rutiere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel