Cutremur. Oana Roman, despre spaimele trăite: Te simți neputincios. Ne e frică

După ce cutremurul din 28 octombrie a stârnit reacțiile multor vedete, Oana Roman a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale. Vedeta nu a simțit cutremurul, dar recunoaște că îi este frică de seisme și își amintește cum au fost cele din anii '80 și '90.

'Văd că mulți au chiar probleme existențiale apropos de cutremur. Eu n-am simțit nimic. Abia ațipisem și Bubble a tresărit foarte tare. Am crezut că a visat el ceva și s-a speriat. Drept care am adormit la loc. :)))) Nici blocul nu s-a mișcat prea tare', este mesajul postat de Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Întrebată ce simte în momentul cutremurelor, Oana Roman a mărturisit că îi este frică pentru că vin pe neașteptate și se simte neputincioasă. Vedeta își amintește de cutremurele din adolescență.

'Normal că ne e frică, cred că tuturor ne e frică de cutremur. Pentru că vine pe neașteptate și te simți neputincios. Îmi aduc aminte de cutremurul din '86, a fost unul mai mare. Eram cu ai mei la Snagov și țin minte că tata s-a speriat foarte tare. Apoi, prin '90 sau '91 a mai fost unul, eram la școală și a fost panica destul de mare', a povestit vedeta pentru Viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel