Curăţă cuptorul de microunde cu bicarbonat. Trucul pe care toate gospodinele ar trebuie să-l ştie

Ana Vasilescu / 04 iul 2019 / 13:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cuptoarele cu microunde pot fi adevărate depozite pentru bacterii. Bicarbonatul de sodiu este o soluţie naturală şi ieftină care vă poate scăpa rapid de mizeria adunată.

Scoateți farfuria de încălzit şi presărați bicarbonatul. Alternativ, puteți utiliza o pastă de bicarbonat de sodiu pentru a curăța cuptorul cu microunde. Pentru a face acest lucru, amestecați două părți de bicarbonat de sodiu cu o parte a apei și folosiți un cuțit pentru a aplica pasta în interiorul cuptorului cu microunde.

Înmuiaţi o cârpă cu apă caldă, asigurați-vă că veţi curăța bine interiorul pereților, precum și interiorul ușii cuptorului cu microunde. Acest lucru ar trebui să elimine chiar și cele mai dificile pete.

Clătiți cârpa și curățați cuptorul cu microunde. Strângeți amestecul de bicarbonat de pe cârpă și apoi umeziți-l cu apă fierbinte. Dacă este necesar, clătiți din nou pânza până când ați curățat toate urmele de bicarbonat de sodiu.

Uscați farfuria cuptorului și inelul de susținere. Ștergeți-le cu o cârpă curată și apoi puneți-le înapoi în cuptorul cu microunde.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24