Cum se joacă LOL - Ghidul începătorului

LOL (League of Legends) este un joc de tip Massive Online Battle Arena (MOBA), în care o echipă de cinci jucători se confruntă cu alții pe o hartă numită Summoner's Rift. Acest joc vine cu 150 de personaje, denumite și campioni, iar fiecare jucător trebuie să aleagă unul care sa il reprezinte si cu care să lupte. Fiecare dintre aceste personaje este proiectat cu patru abilități unice.

 

În încercarea de a satisface dorințele fanilor noștri de League of Legends, am pregătit acest ghid pentru începători și am inclus, de asemenea, sfaturi interesante care te vor ajuta să ai succes în acest joc. Așadar, dacă ați căutat modalități de a începe să jucați LOL, in continuare veti gasi tot ce vă trebuie!

Alege ceea ce îți place

Dacă intenționați să începeți să jucați imediat pe mobil sau pe desktop, atunci nu cădeți în capcana de a răsfoi toate personajele, pentru că atunci veți fi și mai confuz. League of Legends este un joc cu 150 de personaje cu o varietate de abilități.

Nu există două personaje care să aibă aceeași forță, așa că decizia de a vă cântări alegerile studiindu-le una câte una va sfârși prin a fi o activitate inutilă; in cele din urmă s-ar putea să nu găsiți  niciun personaj care sa va fie in totalitate pe plac, toate fiind interesante. 

Care este soluția? Pur și simplu faceți selecția în funcție de ceea ce vă atrage in prima faza. Nu vă pierdeți în meniu, pentru că atunci veți fi presați să găsiți cel mai bun campion. În calitate de începător, alege doar personajul care ți se pare bun pentru a putea iniția primul tău joc. Poate că, pe măsură ce devii mai familiarizat cu LOL, poți efectua o căutare mai profundă în goana după abilitățile specifice de care ai nevoie.

Descoperă la ce te pricepi cel mai bine

Un alt lucru care te poate ajuta să avansezi în League of Legends este să-ți identifici stilul de joc. Toată lumea are un anumit stil de joc pe care îl preferă și alinierea la acesta va da întotdeauna rezultate bune. Așadar, mai întâi, determină-ți strategia de joc; preferi să fii agresorul sau funcționezi mai bine în fundal, ca sprijin pentru echipa ta? Odată ce îți dai seama de acest lucru, ești cu un pas mai aproape de a deveni un membru neprețuit al echipei în League of Legends.

Joacă în tăcere

Spre deosebire de sloturi care pot fi jucate cu bonusuri fara depunere casino, League of Legends necesită un anumit grad de concentrare pe care nu îl veți obține într-un cadru cu mult zgomot. 

Discuțiile cu alți jucători pot fi chiar foarte interesante și s-ar putea să fiți tentat să participați la ele. Dar dacă nu puteți face mai multe lucruri în același timp, soluția este să puneți pe silențios toți jucătorii, inclusiv membrii echipei dvs.

Dacă te întrebi cum să faci acest lucru, League of Legends are o comandă "mute all" pe toate dispozitivele mobile și pe desktop-uri care îți va permite să te bucuri de liniște. De asemenea, există o opțiune de a viza o anumită persoană pentru a o pune în surdină, dacă nu vrei să-i faci pe toți să tacă. Pentru a face acest lucru, folosiți tasta "Tab" pentru a afișa tabloul de bord și apoi puteți face clic pentru a pune în surdină jucători individuali.

Jocul are o varietate de modalități de comunicare cu coechipierii fără a folosi cuvinte, astfel încât să vă puteți anunța reciproc ce faceți sau ce plănuiți.

Vorbește pe limba gamerilor

Indiferent cât de lungă sau de scurtă este sesiunea de joc, încercați să profitați la maximum de ea și să relaționați cu ceilalți jucători. Dacă intenționați să jucați cu discuții în curs de desfășurare și doriți ca și opinia dumneavoastră să conteze, atunci ar trebui să vă faceți timp pentru a învăța jargonul universului LOL. Acest lucru te va ajuta să conversezi fluent și să nu pari a fi începătorul care ești.

Memorează harta

După cum am menționat deja, harta pe care se joacă League of Legends se numește Summoner's Rift. Aceasta are trei benzi - sus, mijloc și jos. Culoarele au căi sinuoase între ele și sunt cunoscute sub numele de junglă. Această junglă găzduiește anumiți monștri, iar aceștia vor oferi niște recompense campionului care îi învinge. Toți campionii nu vor începe în aceeași locație pe hartă, deoarece toți sunt construiți diferit. Așadar, natura personajului tău va dicta de unde va începe jocul tău. League of Legends are cinci poziții principale și acestea includ top, mid, jungle, ADC și suport.

Concluzie

Am ajuns la finalul ghidului nostru pentru începători de League of Legends și, așa cum am promis, am inclus toate sfaturile care te vor face să joci instantaneu ca un profesionist. Acum poți să îți începi călătoria în Summoner's Rift și să avansezi cu o viteză care te va surprinde chiar și pe tine. Pe măsură ce jocul tău devine mai bun, asumă-ti roluri mai îndrăznețe și bucură-te de recompense și mai mari.

Acest joc este o comunitate foarte mare, așa că nu vă sfiiți să vă faceți prieteni din întreaga lume. Dar dacă în orice moment vă simțiți neliniștit de grupul cu care jucați, puteți încheia jocul sau îi puteți dezactiva. În acest fel, atenția ta va fi concentrată pe scopul principal pentru care te-ai dus online - să joci League of Legends!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel