Urmărește emisiunea live


Cum să scapi de energiile negative cu un OU. Lidia Fecioru: Să faci asta 5 minute. Grijă mare la pat

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cum putem scăpa de energiile negative.

"Oul trebuie să stea peste noapte langă om. Tratamentul ăsta cu frecarea oului de corp, deci iei oul şi începi să-l porţi pe corpul tău, peste tot. Nu e obligatoriu să te dezbraci, poţi să-l freci şi peste cămasa de noapte. Copiii când răceau, bătrana punea ouă aici şi scăpau de răceală.

E bine să ţii oul langă tine, într-un fes. Scăpăm de energiile negative, dar şi multe făcături – farmece. Oul este celulă vie. Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine să calci pe sare, că te cerţi. Mătura trebuie pusă la usă şi cu susul, cu paiele alea în sus. Mătura e foarte importantă pentru a tăia energiile negative. Toate vrăjitoarele care sunt făcute pe mătură au fost realizate cu acest scop.

E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci", susține Lidia Fecioru.

"Veți vedea că face niște bulbuci"

"Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice 'dom'le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator", a mai spus ea în cadrul unui interviu, la Antena 3.

Nodurile Hartman, explozie a energiilor. Grijă mare la pat

În plus, bioenergoterapeutul a vorbit și despre nodurile Hartmann şi cum te poţi feri de energia negativă emanată de această.

Potrivit ei, există unele noduri negative, care ne pot face rău.

"Nodurile Hartmann sunt peste tot. Sunt cu extragere sau cu explozie a energiilor. Cele negative atrag energii sub formă de con. Se pot găsi în dreptul patului. De aceea, e bine să facem măsurători, cu ajutorul unui pendul. Dacă pendulul face cerc, înseamnă că acolo e energie negativa", a spus ea.

Mai mult, este bine să întrerupi aceste noduri, care pot provocă tot felul de îmbolnăviri sau dureri inexplicabile. Poţi face acest lucru dacă pui o oglindă cu faţă în jos acolo sau o placă de ebonită.

Există unele locuinţe care sunt făcute pe noduri Hartmann, iar oamenii de acolo se simţ prost şi vor să vândă locuinţele. Acestea se găsesc de obicei pe locul unde au fost construite cândva abatoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel