Cum să obții ”abdomenul de urgență”. Carmen Brumă: O supersiluetă, să dărâme mituri

În lunile în care am fost nevoiți să petrecem timp în casă, Carmen Brumă s-a antrenat intens și a fost alături de comunitatea sa cu diverse antrenamente în care a introdus chiar și cele mai uzuale produse folosite în aceea perioadă: șervețele și sticle de spirt.

Un abdomen plat și definit nu reprezintă doar un deziderat estetic, ci și un parametru care indică o stare bună de sănătate. Grăsimea din zona abdominală este considerată mai periculoasă decât grăsimea din restul corpului. Inclusiv persoanele cu o greutate și un indice de masă corporala (IMC) normale pot avea risc crescut de boli cardiovasculare dacă grăsimea este concentrată în interiorul abdomenului. Abdomenul de Urgență este un program de slăbire și remodelare corporală adresat tuturor celor care vor o soluție rapidă, eficientă și sănătoasă pentru îmbunătățirea aspectului zonei abdominale. 

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara: un abdomen plat, o supersiluetă de plajă și să dărâme mituri încă existente conform cărora trebuie să faci mii de abdomene zilnic pentru a scăpa de burta inestetică. Ideea acestui program mi-a venit în timpul stării de urgență, l-am creat în acea perioadă și l-am filmat imediat după terminarea primei etape de restricții, cu respectarea exactă a regulilor de distanțare socială”, a mărturisit Carmen Brumă.

3 săptămâni de regim alimentar și 5 antrenamente

În perioada de izolare prin care am trecut, foarte mulți dintre noi au realizat că e important să depinzi de cât mai puține lucruri din exterior, să înveți să faci sport acasă, fără echipamente suplimentare, să-ți controlezi și să-ți adaptezi dieta, să gătești, să te îngrijești singur.

“Programul Abdomenul de Urgență te învață să faci sport acasă, fără accesorii suplimentare, să-ți implementezi niște obiceiuri alimentare sănătoase care te vor ajuta să-ți menții greutatea pe termen lung. M-am straduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține abdomenul mult visat“ adăugat Carmen Brumă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel