Cum s-au distrat vedetele alături de copiii lor, înainte de începerea școlii!

Dana Popa / 10 sep 2018 / 14:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vedete îndrăgite de public au petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii lor într-un parc de distracții din Herăstrău. 

(oar_w460)

Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere înaintea începerii școlii, astfel că invitații, alături de cei mici, s-au bucurat de atracțiile parcului și au asistat și la un concert special susținut de Xonia.

(oar_w460)

(oar_w460)

Anda Adam a sosit alături de fiica ei, Evelin. Micuța s-a plimbat cu trenulețul colorat, s-a învârtit în caruselul pentru copii mici, pentru ca apoi să urce alături de mama ei pe scenă și să danseze pe muzica Xoniei. A fost prima reprezenație publică de acest tip a micuței în vârstă de aproape doi ani, iar publicul prezent în parc a răsplătit-o cu multe aplauze.

(oar_w460)

Amalia Enache a ajuns pentru prima dată în parcul Miramagica alături de fiica ei, Alma, și de primul „prieten” al acesteia, un băiețel cu care se înțelege foarte bine și, alături de care s-a jucat sărind pe trambulina colorată din incinta parcului.

(oar_w460)

Giulia Anghelescu a trăit momente pline de adrenalină alături de fiica sa, Antonia, urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea sa le plimbe cu mare viteză de sus până jos și de jur împrejur, sfidând parcă legea gravitației. Cele două s-au urcat apoi în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simțit ca într-o călătorie în spațiu. La fel au procedat și Andreea Perju, alături de cele două fiice ale sale.

(oar_w460)

Anca Serea a sosit în parc de distracții alături de trei dintre copii săi, Sara, David și Moise. Împreună au urcat în marea roată a parcului, de unde au putut admira, de la înălțime, împrejurimile superbe ale locației, precum și Bucureștiul luminat la sosirea serii.

(oar_w460)

Oana Ioniță, la rândul ei, s-a plimbat alături de fetița și de băiatul său, în bărcuțele tamponabile ce pluteau pe apa bazinului din incinta parcului și, apoi, în mașinuțele tamponabile, amuzându-se copios împreună.

Ela Crăciun, însărcinată în opt luni, a sosit la distracție alături de fiica ei, Alesia, aceasta din urmă bucurându-se, împreună cu alți copii, de atracțiile parcului, preferând turnul Spark și racer-ul Airbone Shot.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns la petrecere alături de prietena ei, Diana Bart, și de fiica acesteia, Maira.

(oar_w460)

Iuliana Marciuc a participat la eveniment alături de fiul ei, David, și de fiica unor prieteni apropiați. Eli Roman i-a oferit băiatului său bucuria de a se plimba cu trenulețul Funny Express. De aceeași distracție au avut parte și Irina Mohora, Laura Lăzărescu (Amadeus) și Simona Dragomir, alături de copiii lor. 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26