Cum face Teo Trandafir să nu se îngrașe. Preparatul pe care-l gătește cu ce are în frigider: "Cel mai important este blatul"

Sursa foto: Facebook Teo Trandafir
Sursa foto: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir a spus cum reușește să-și mențină silueta și ce preparat sănătos și delicios gătește.

"Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una", a spus Teo Trandafir pentru ciao.ro.

"Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc. Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le "asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care "salvează” multe alimente din frigider", a mai spus prezentatoarea tv.

Citește și:

Pască fără aluat. Rețeta lui Teo Trandafir

Ingrediente

- stafide
- 4 fiole aromă de vanilie sau de rom
- 350-400 g zahăr sau îndulcitor
- 10 ouă sau 30 de ouă de prepeliţă (pentru că nu au colesterol)
- 200 ml smântână lichidă
- 1 kg brânză de vaci

Cum se prepară

Preîncălzește cuptorul. Într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adaugă ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie. Se amestecă totul foarte bine până se omogenizează compoziția.
Se toarnă totul într-un vas de yena sau într-o tavă care nu lipește (rotundă, de preferat) și se dă la cuptor, potrivit retete.unica.ro.

Aveţi grijă că această compoziţie de pască fără aluat va creşte, aşa că nu umpleţi vasul până la refuz. Viteza mixerului trebuie să fie mică sau medie. Dacă nu vreți să folosiți zahăr pentru pasca fără aluat, puteți folosi un îndulcitor natural, însă cantitatea trebuie ajustată pentru că acestea nu au aceeași putere de îndulcire ca zahărul. Aveți grijă ca pe ambalaj să se menționeze că îndulcitorul poate fi gătit la temperaturi înalte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel