Cum explică Ludovic Orban absențele PNL de la votul din Parlament

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a explicat, marți, absențele deputaților liberali din Parlament la votul privind solicitarea DNA în cazul premierului Victor Ponta. 

Ludovic Orban a declarat că liberalii care au lipsit de la votul din Camera Deputaților au avut motive întemeiate pentru nu fi prezenți la Parlament.

"Noi am avut cinci absenți, din care trei absenți motivat și doi absenți nemotivat. Este vorba de doi parlamentari care sunt într-o situație medicală care nu le permite deplasarea, este vorba de un deputat care este plecat în delegație oficială în China și de doi deputați care au probleme familiale care nu le-au permis să ajungă la vot. Vor ajunge vineri la vot aproape toți, exceptând cele două cazuri medicale", a explicat liderul PNL, citat de Agerpres.

Despre faptul că UDMR a votat alături de majoritatea parlamentară, respingând cererea DNA în cazul premierului, Ludovic Orban a spus: "Vă aduceți aminte cazul Borbely. Probabil este un serviciu care a fost întors lui Victor Ponta în cazul Borbely".

Vezi și: Ludovic Orban, înaintea votului în cazul Victor Ponta: Azi nu votăm ca parlamentari...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel