EXCLUSIV  Cum comentează fashion stylistul vedetelor, Lucy Faur, rochia de mireasă aleasă de Alina Binder!

Azi, Nicolae și aleasa sa, Alina Binder, au fost în centrul atenției.

Cei doi s-au cununat religios la Biserica Sf. Ilie din Sinaia și cu toții așteptau nerăbdători apariția miresei la biserică pentru a îi vedea ținuta aleasă special pentru acest eveniment important din viața ei!

Alin Binder a ales, se pare, pentru cel mai fericit eveniment din viața ei, o rochie de mireasă albă, cu trenă și spatele gol, o creație a unui designer român. Ce spune fashion stylistul vedetelor, Luy Faur, despre modelul rochiei de mireasă, aflați imediat, exclusiv pentru DC NEWS! 

(oar_w460)

                Fashion stylistul vedetelor - Lucy Faur

“Pentru ceremonia religioasă, mireasa Alina Maria, a mizat pe rafinamentul unei ținute nupțiale în linii simple, optând pentru o rochie cu croi tip prințesă, decorată cu inserții diafane de broderie prețioasă în zona gâtului și mânecilor.

Stilul ales este unul de prințesă modernă, ținuta îmbinând superb estetica unui look regal - subliniat prin silueta și textura rochiei, dar și prin trena stil catedrală, specifică nunților formale, cu elemente moderne marcate de spatele decupat în V și cu accente tradiționale, săsești (incluse în cinstea bunicii miresei) date de mânecile evazate și designul broderiei.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)
Detaliul penselor din talie subliniază perfect talia, conturează o siluetă ireproșabilă, în timp ce volumul păstrat în zona șoldurilor susține estetica regală a ținutei. Ținuta este accesorizată cu un voal stil catedrală, lung de 4 metri, brodat cu flori de câmp, care creează iluzia unei trene solemne, personalizat cu bordură din broderie asortată, cu pantofi stilletto ivoire și cu cercei sublimi cu diamant.
Beauty look-ul absolut natural și buchetul minimalist au completat perfect această ținută ce ne amintește de recenta uniune de la casa regala britanică”, spune fashion stylistul vedetelor, Lucy Faur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel