Cum arăta Smiley în copilărie, îmbrăcat în "Șoim al Patriei"

smiley, soim al patriei, fotografie de colectie
smiley, soim al patriei, fotografie de colectie

O fotografie de colecție cu Smiley la vârsta copilăriei, îmbrăcat în costumul de "Șoim al Patriei", dovedește că artistul știa să cocheteze în fața aparatului de fotografiat încă din primii săi ani de viață.  

În imaginea realizată în vremea de dinainte de 1989, Smiley, care s-a lăsat surprins zâmbind, poartă   ținuta devenită obligatorie după 1976 pentru copiii preșcolari, cea de "Șoim al Patriei". Uniforma completă pentru băieți cuprindea pantalon albastru (lung și scurt), bluză portocalie cu epoleţi, fundă roşie cu tricolor, şapcă albastră, ciorapi albi și ecuson.

Citește și Grasu XXL și Smiley, într-un videoclip plin de "sex"

Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, s-a născut pe data de 27 iulie 1983 în municipiul Pitești, județul Argeș, și după cum el însuși recunoștea într-un interviu, în copilărie era un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și Bendeac prezintă top 10 diferențe dintre el și Smiley

O asemenea exuberanță a continuat până la vârsta de 10 ani, când artistul și-a descoperit talentul muzical, pe care și l-a modelat la Școala Populară de Artă și Liceul de Arte "Dinu Lipatti".

Smiley recunoștea ulterior, legat tot de perioada copilăriei, că a dezvoltat o mare admirație pentru Michael Jackson, ale cărui albume le-a achiziționat. "Am crescut cu muzica Regelui muzicii pop, știu absolut toate cântecele pe care le-a scos vreodată", dezvăluia Smiley.

Primul său album l-a scos la vârsta de 17 ani, alături de prima trupă în care a performat Millenium 3, iar primii pași către succes i-a făcut în componența trupei Simplu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel