Cum arăta Lady Gaga în trecut

Lady Gaga nu a purtat mereu haine făcute din carne sau alte vestimentații excentrice, așa cum o face acum spre deliciul publicului și al presei.

Înainte să devină star la nivel mondial, Lady Gaga era o adolescentă ca oricare alta. Bea, se distra și arăta cu totul diferit.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut 28 martie 1986. Este o cântăreață americană, câștigătoarea a cinci premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani, dar a obținut succesul scontat abia după semnarea contractului cu Streamline Records, o divizie a casei Interscope Records. La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru mai mulți artiști sub contract la Interscope Records, precum Fergie, Britney Spears, Madonna, Black Eyed Peas si Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Albumul ei de debut, The Fame, a fost lansat în august 2008, fiind primit de critica muzicală în general cu recenzii pozitive. A avut și succes comercial, clasându-se pe primul loc în Canada și Regatul Unit. Primele două cântece promovate, „Just Dance” și „Poker Face”, compuse și produse alături de RedOne, au devenit hituri internaționale, primind șase nominalizări la premiile Grammy, inclusiv pentru „Albumul anului”.

La începutul anului 2009, după ce a cântat în deschideri cu New Kids on the Block și Pussycat Dolls, a pornit în primul turneu solo, The Fame Ball Tour. La sfârșitul aceluiași an și-a lansat al doilea album de studio The Fame Monster, de pe care a promovat hitul „Bad Romance”, pornind și într-un nou turneu, The Monster Ball Tour.

Sursă foto: peteava.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel