Urmărește emisiunea live


Cum arată fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka. Au DECIS să nu o mai ascundă. Cu cine seamănă

Cabral și Andreea Ibacka au postat primele imagini cu Namiko. Cât de frumoasă estea cea mică și cu cine seamănă.

Cabral și Andreea Ibacka își țin viața privată departe de ochii lumii, atât cât se poate. Acesta a fost și motivul pentru care luni de zile au ales să acopere chipul fetiței lor, Namiko, în fotografii. Acum au decis să nu o mai facă, iar micuța apare în vlogurile celor doi.  

Namiko a venit pe lume în decembrie 2018, iar acum a devenit vedetă în videoclipurile părinților ei postate pe YouTube. Cea mică este adorabilă și a luat cele mai frumoase trăsături ale ambilor părinți. În vlogul în care a apărut pentru prima dată, Namiko le-a dat peste nas curioșilor care i-au atacat părinții  pentru faptul că nu au arătat-o. Aceasta și-a ajutat mama să spele cățelușii, fiind foarte atentă la întregul proces.

Cabral a explicat de ce a preferat să nu își expună public fetița

”Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică.  O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! (...) Numai și să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e rușine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block. Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja. Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, a scris Cabral în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel