EXCLUSIV  Cum arată Carmen Brumă la sfârșitul perioadei de izolare. ”Vrei o felie de tort, transpiri pentru el”

Carmen Brumă și-a dezvăluit silueta de după izolare și ne-a spus și secretul din perioada de izolare. 

Carmen Brumă a explicat în exlusivitate pentru DC News cum a trecut peste perioada de izolare, dar și cum și-a menținut silueta. 

”A fost o perioadă cu foarte multe părți bune, cu câteva neplăcute, dar dacă trag linie această perioadă a fost una prolifică, benefică. Am reușit să fac lucruri pentru care nu îmi găseam timpul necesar înainte. Am reușit să termin de citit ceea ce mi-am propus. Am început să lucrez la un program nou de transformare corporală acasă. Printre altele, această perioadă ne-a demonstrat că cel mai bine este să te bazezi pe tine și că mișcarea pe care o faci acasă este benefică, eficientă, și nu te face dependent de accesorii externe. Dacă înveți și te obișnuiești să faci mișcare acasă lucrul acesta îți rămâne. 

”Vrei o felie de tort, transpiri pentru el”

Am făcut zilnic antrenamente. În primul rând am conștientizat faptul că mă mișc mai puțin ca înainte, chiar și cu antrenamentele pe care le fac eu acasă, și atunci am mâncat un pic mai puțin. E foarte important să îți ajustezi acest aport caloric în funcție de mișcarea pe care o faci. Cu alte cuvinte, în vremurile astea în care noi toți suntem sedentari, tot ce înseamnă carbohidrați, dulciuri rafinate, se câștigă cu sudoarea frunții. Vrei să mănânci paste, pizza, transpiri. Deci pastele, pizza, tortul, prăjiturile, se câștigă cu sudoarea frunții”, a declarat Carmen Brumă în exclusivitate pentru DC News

Carmen Brumă le-a arătat fanilor cum arată la finalul perioadei de izolare și a postat o fotografie în costum de baie pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Stau relaxata ca sa sprijin copacul ????????! www.carmen-bruma.ro #beachbody #supersiluetadeplajabycarmenbruma #summeriscoming #nature

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) peMai 12, 2020 la 1:23 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel