Cum arată Andree Mantea în costum de baie, la 8 luni de când a născut

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din showbiz-ul autohton. Bruneta, deşi are o sarcină la activ, şi-a revenit spectaculos şi pozează sexy în costum de baie.

Acum este o mămică fericită, însă eşecurile sentimentale din trecut au făcut-o pe Andreea Mantea să nu îşi mai dorească vreo relaţie. Dar singurătatea îi prieşte foarte bine vedetei, Andreea şi-a revenit spectaculos după ce a dat naştere primului ei copil.

"Am slăbit foarte mult, am 53 de kilograme. Cred că mai slăbesc un pic, nu prea am timp şi de sport, pentru că ar fi bine şi să tonific ce am slăbit. Dar, deocamdată, folosesc această scuză, nu am timp. Dar o să îmi fac timp. Pentru slăbit nu am făcut nimic. Pur şi simplu pregătesc o apă cu ghimbir, lămâie şi afine, care este foarte sănătoasă, consum apa pe stomacul gol, încerc să mănânc sănătos. Din păcate nu pot să respect cele trei mese, cu toate că mi-aş dori, sau să fie vreo cinci. Am slăbit pentru că nu am un program stabil, dorm vreo patru ore pe noapte, mă agit foarte mult. Mă gândeam că o să clachez cu acest program, dar nu, chiar am timp să le fac pe toate. Am momente în care stau în pat, mă relaxez. Dar când ai un copil mic nu ai cum să-ţi faci un plan, nu poţi să ai un program fix. ", spune Andreea pentru Revista CIAO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel