Ce nume va purta fetița lui Harry și Meghan. Moment-cheie în amintirea Prințesei Diana

Pixabay
Pixabay

Prințul Harry și soția sa, actrița americană Meghan Markle, sunt în căutarea unui nume pentru fetița lor, ce se va naște în curând. 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au oferit mai multe indicii în privința numelui pe care fiica lor l-ar putea purta susțin fanii cuplului. Cele mai multe pariuri s-au pus pe numele Philippa, cu o cotă de 2 la 1, iar Diana vine pe locul doi, cu o cotă de 5 la 1. The Sun spune că ducii au oferit indicii și către alte nume. 

În 2019, când Meghan era însărcinată cu Archie, o fetiță de 7 ani, pe numele ei Megan Dudley, i-a întrebat pe cei doi dacă își vor numi fetița Amy. „Este un nume foarte drăguț, îmi place. Va trebui să ne gândim la asta”, a spus atunci ducesa de Sussex, iar această variantă a rămas valabilă încă de atunci. 

Și prințul Harry a remarcat în trecut nume de fetițe, în una din vizitele sale făcând conversație cu o fetiță numită Lily. Atunci a întrebat-o pe aceasta cum își scrie numele. Și o fetiță de numai câteva luni, numită Harriet a atras atenția ducelui. „Este un nume grozav”, a exclamat ducele. 

Comemorarea Prințesei Diana

Reîntoarcerea prințului Harry în Marea Britanie pentru dezvelirea statuii mamei sale, Prințesa Diana, nu este un lucru sigur, până acum fiind confirmată prezența fratelui său, prințul William. În ciuda zvonurilor, Ducii de Sussex ar fi nerăbdători să participe la evenimentul de pe 1 iulie, în care este comemorată amintirea defunctei Prințese, scrie The Sun. 

Cuplul care s-a distanțat de familia regală așteaptă cel de-al doilea bebeluș în vara acestui an, nașterea fiind la doar câteva săptămâni distanță. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021. 

Nu se știe dacă va veni

Russell Myers, editorul stației britanice de televiziune, a declarat în cadrul unei emisiuni că „cei doi își doresc cu siguranță să fie acolo. William și Kate vor fi cu siguranță acolo. Venirea lui Harry depinde de nașterea care este iminentă în următoarele săptămâni”. 

Prințul Harry a semnalat că un „efect de domino al unei culturi de exploatare și practici imorale” a dus la moartea Prințesei Diana. Ducele de Sussex a semnalat că aceste practici sunt „încă populare și astăzi”, adăugând că vorbim aici despre „mai mult decât o publicație sau decât o rețea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel