Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme: "Cred că ăsta este secretul"

Sursa foto: Facebook Romanita Iovan
Sursa foto: Facebook Romanita Iovan

Romanița Iovan a explicat cum a reușit să topească 24 de kilograme.

"Am avut 24 de kg în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi", a spus Romanița Iovan pentru viva.ro.

"În momentul în care am poftă de ceva dulce – preferata mea este înghețata – mănânc atâta cât simte organismul că are nevoie de înghețată, dar țin cont și a doua zi intensific un pic sportul”, a mai spus vedeta.

Cum a intrat Romanița Iovan în lumea modei

"A fost o chestiune foarte interesantă și, până la urmă, consider că a fost o soartă pe care am îmbrățișat-o de mică, în sensul că mi-am dorit foarte mult să dau la ASE la Secția Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism, adică un fel de Management în Turism. Erau doar 30 de locuri și nu am intrat în primul an la facultate, nici în al doilea an. Am zis: Nu, dau până intru!'. Și în al treilea an, pentru că deja aveam aproape 20 de ani, am zis să dau la seral, să-mi găsesc un serviciu. Am dat la seral, după care am căutat serviciu. A fost o chestie super interesantă, pentru că eu, chiar dacă am vrut să lucrez în turism, nu am găsit un post în domeniu. Și atunci m-am dus după un anunț în ziar: "Centrul de Creație UCECOM caută tinere fete pentru meseria de manechin". Asta am fost eu pe timpul facultății: angajată ca manechin la UCECOM", a declarat Romanița Iovan.

Romanița Iovan, revoltă, la 8 ani de la tragedia din Apuseni

 

Au trecut opt ani de la tragedia aviatică din Apuseni, în care și-a pierdut viața pilotul Adrian Iovan şi medicul rezident Aurelia Ion, iar alţi patru medici şi copilotul au fost răniţi. 

Deși au trecut atâția ani de atunci, Romanița Iovan, soția pilotului are încă resentimentele față de întreaga situație. Aceasta s-a declarat încă de la întâmplarea tragediei nemulțumită de modul în care a fost gestionată situația, fostul ei soț murind de hipotermie, deși în certificatul de deces al lui Adrian Iovan și al studentei Aura Ion scrie că cei doi au murit de frig, nu din cauza impactului avionului cu solul.

La începutul anului, Romanița Iovan a făcut mai multe declarații despre accidentul de atunci.

"Nu a fost accident"

Romanița Iovan este convinsă că, acum opt ani, în Apuseni nu a avut loc un accident aviatic, ci o tragedie pentru care și autoritățile române sunt vinovate.

"Nu a fost accident. Eu spun că a fost aterizare forțată și lipsa de reacție a autorităților. Să se zică accident la ceea ce s-a întâmplat, după opt ani, nu se poate, vă spun sincer. Noi mergem acolo în fiecare an, am fost și acum, weekend-ul trecut. Am ajuns sus, acolo, și, ca de fiecare dată, se reia discuția despre ce s-a întâmplat, cu cei de acolo. Mai ales cu cei care au fost primii la locul respectiv. Iar realitatea este cruntă. Nu a fost accident", a declarat Romanița Iovan, pentru Fanatik.

Romanița Iovan îi ia și acum apărarea, după ce de-a lungul timpului s-a spus că el ar fi luat niște decizii greșite care au condus la tragedie. Potrivit ei, nu doar pilotul decide.

"Nu v-ați obișnuit deja, că așa e la noi, mortul este de vină?! Gândiți-vă cum au plecat ei, într-un zbor umanitar, nu e comandantul de aeronavă un zeu, Dumnezeu. Ca să poți să pleci cu avionul sunt mai multe echipe care hotărăsc, e mecanicul, cei de la meteo. Cum să pleci tu cu un avion fără să ai acordul? Dar doar mortul e de vină.

Îmi dau seama că, totuși, Adrian avea șanse. Dar doar dacă ar fi avut sprijin de la cei din avion, dacă autoritățile făceau ceva. Din păcate, chiar și oamenii ăștia care porniseră spre ei, au fost întorși din drum de autorități, dar tot ei l-au găsit. Semnalul e clar, luptă tu pentru tine, altfel nu te salvează nimeni, plus că te vor găsi și vinovat", a mai spus, revoltată, Romanița Iovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel