Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme. ”M-am panicat”

foto Facebook Micutzu
foto Facebook Micutzu

Micutzu a slăbit 50 de kilograme. Asta după ce ajunsese la 170. 

Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a dezvăluit cum a ajuns să slăbească 50 de kilograme. Actor și comediant de stand-up, el a vorbit, la Digi24, despre lupta sa cu kilogramele în plus. Micutzu a decis să slăbească când a mers cu un prieten la spital, pentru o operație de micșorare a stomacului. 

”Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș” a povestit Micutzu. 

Când a mers la spital cu prietenul său, el a realizat că au fix aceeași greutate: ”El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât am conștientizat. Și am început cu chestii mici”. 

Micutzu a spus că a urmat o dietă simplă, la îndemâna oricui. A început prin a mânca mai rar carne și a face sport: ”Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”. 

Iată câteva sfaturi esențiale și informații importante despre alimentație care vă vor ajuta să slăbiți și să vă mențineți în forma perfectă:

1. Ce mâncați până-n ora 11:00 nu se pune. Recomandare: să aveți ouă fierte la masa de dimineață.

2. Scoateți din meniul dumneavoastră: prăjelile, sosurile, sucurile, dulciurile, produsele de "ronțăit".

3. Nu mâncați felul întâi și felul doi la prânz, adică nu amestecați mâncarea, care va fi greu de digerat. Dacă simțiți că nu v-ați săturat din felul întâi, mai cereți o porție din același fel de mâncare.

4. Fructele trebuie să reprezinte o masă în sine nu "un fruct între mese".

5. Mâncați seara cu trei ore înainte să vă culcați.

6. Nu amestecați niciodată orezul cu carne, ci cu salate.

7. Înlocuiți pâinea albă cu graham, pe care ulterior o puteți scoate din regim ușor.

8. Nu vă înfometați. Orice veți mânca în zilele în care vă veți înfometa în ideea că dacă nu mâncați, slăbiți, se va depune.

Nu slăbești, ai celulită, digestie greoaie și-ți lipsește energia? E momentul să elimini toxinele din organism. Secretele detoxifierii: primele alimente la care să renunți

În cartea sa ”Stil de viață, nu dietă”, specialistul în nutriție pentru slăbit Valentin Vasile scrie despre necesitatea unei cure de detoxifiere care să fie ținută regulat. El a scris că ”fie că-ți dorești să începi cu dreptul o cură de slăbire, să ai o musculatură perfect definitivă sau să ai o viață sănătoasă, fără să calci în cabinetele medicilor decât pentru controalele de rutină, ai nevoie să treci printr-o cură de detoxifiere a organismului tău de două ori pe an”. 

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel