Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om!

Marian Nistor de la Savoy a slăbit spectaculos. Cum a reușit să dea jos 30 de kilograme.

Marian Nistor, solistul trupei Savoy a reușit să slăbească 30 de kilograme, la cei 78 de ani pe care-i are. Înainte de dietă, cântărețul avea 109 kilograme, iar acum a ajuns cântărească 70-80 de kilograme și declară că se simte mult mai bine.

În cadrul unui interviu recent, cântărețul a spus că soția lui, Dorina Paraschiv, a fost cea care l-a determinat să slăbească și că ca reușit să scape de kilogramele în plus cu o dietă făcută chiar de aceasta.

Acum, Dorina Paraschiv îi gătește dietetic și are grijă să consume doar câtă mâncare are nevoie.

"Noroc că soția m-a pus la cură de slăbire. De la 109 kg am dat jos 30 de kg. Acum am în jur de 70-80 de kg. Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om! Dorina gătește dietetic.

Nu mai mâncăm gras, nu mai pune ceapă prăjită la gătit, ci o fierbe. Consumăm lapte de 1,5 grăsime…

Îmi face sarmale în foi de viță, cârnați și brânză de capră. Dorina îmi face niște cârnați extraordinar de gustoși. Punea atâtea mirodenii…", a declarat Marian Nistor.

Marian Nistor și Dorina Paraschiv, la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi. Secretul unei căsnicii de 24 de ani

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au împlinit pe data de 4 octombrie, atunci când este și ziua de naștere a asrtistului, 24 de ani de la căsătorie, iar acum au spus care este secretul care i-a ajutat să rămână la fel de întrăgostiți ca în prima zi.

"E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au. Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul.

Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor.

Oamenii sunt drăguți cu noi. Ne cer autografe în piață, noi fiind niște persoane populare. Suntem modești și naturali. Ne iubesc și foarte mulți tineri, care ne-au descoperit pe internet. Avem 500 de clipuri pe YouTube", a spus Marian Nistor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel