Cum a ajuns Ramona Olaru la Antena 1. Dani Oțil, replică acidă: Nu e glumă!

Foto: Instagram Neatza cu Razvan si Dani
Foto: Instagram Neatza cu Razvan si Dani

Cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru este asistentă la Neatza cu Răzvan Dani și se înțelege foarte bine cu cei doi colegi de platou. Aceasta s-a adaptat rapid după ce ajuns să facă parte din echipa matinalului de la Antena 1. Recent, Dani Oțil a povestit cum a reușit aceasta să îi impresioneze la primul interviu de angajare, fiind foarte mândri de cum a evoluat colega lor după ce i-a luat locul Flaviei Mihășan, care a devenit mamă. 

Înainte de a face parte din echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a lucrat la „Prietenii de la 11', o altă emisiune a Antenei 1, care a fost ulterior scoasă din grilă. Drept urmare, în anul 2019, Ramona s-a alăturat echipei Neatza.

Cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Neatza cu Răzvan și Dani

Recent, Dani Oțil a povestit cum a reușit Ramona Olaru să îi impresioneze la primul ei interviu, care a avut loc cu opt ani în urmă. Dezvăluirea făcută de Dani Oțil a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii.                          

"A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut", a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, despre copilărie

"Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce…

Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara!", a spus Ramona Olaru pentru revista VIVA!.                                                                          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel