Cui rămâne AVEREA lui Costin Mărculescu. Moștenitorul NU știe că a MURIT

Noi detalii ies la iveală după moartea lui Costin Mărculescu. Iată cui va rămâne apartamentul actorului, singura lui avere. 

Vestea morții lui Costin Mărculescu a surprins pe toată lumea, iar detaliile despre el au tot ieșit la iveală. Unele dintre lucrurile despre care s-a tot vorbit au fost acelea că era falit, plin de datorii și nu prea avea prieteni, singurul care-i mai ținea companie fiind câinele lui, Maxy. 

Cui va rămâne singura avere a actorului, apartamentul în care și-a dat ultima suflare

În plus, un alt detaliu a ajuns din nou în atenția publicului, după ani de zile, acela că actorul Costin Mărculescu avea un fiu, pe care nu a apucat sa-l mai vadă.

Ei bine, Costin Mărculescu are un băiat, Bibi, dintr-o relație anterioară pe care l-a cunoscut abia când acesta a împlinit 5 ani, pentru că la aflarea veștii că este însărcinată, iubita sa, Samira a decis să plece în Australia. Femeia l-a anunțat târziu, iar după ce a făcut un test ADN, Costin și Samira au încercat să fie din nou împreună. Pentru că relația nu a mers, femeia a decis să plece din nou și actorul nu l-a mai vazut pe cel mic de atunci. 

Băiatul are acum 10 ani și conform playtech.ro, înainte de a muri, Costin Mărculescu luase decizia de a lăsa apartamentul fiului său, deși nu îl mai văzuse de ani buni. Actorul suferea enorm că nu a putut să îi ofere băiatului un cămin și o educație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel