Cu cine s-a combinat Ilie Năstase! "Îmi fură gagicile!"

De când Brigitte Sfăt a anunțat oficial că a plecat într-o vacanță în Turcia, la brațul unui nou iubit, Ilie Năstase nu a stat deloc degeaba. 

Zilele trecute, fostul mare tenisman a fost surprins de paparazzi, în compania unei brunete misterioase, cu care s-a sărutat la un restaurant de fițe din Capitală.

Bomba se pare că este pe cale să explodeze, căci în ultima vreme Năstase nu își alege prea bine iubitele. Identitatea brunetei despre care s-a scris că seamană la prima vedere cu Brigitte, s-a aflat imediat. Se pare că  în vara anului trecut, aceasta trăia o poveste de dragoste cu un om de afaceri cunoscut, mai precis, Nick Radoi.

(oar_w460)

Din păcate relația lor nu a durat prea mult și iată că Ioana, așa cum se numește, l-a cucerit acum pe Ilie Năstase! Se pare că afaceristul Nick Radoi nu a avut lucruri bune de spus despre ea. Acesta a declarat pentru Wowbiz.ro că îi pare rău pentru Ilie Năstase: "Ilie Năstase îmi fură gagicile. Cu prima a ieșit scandal, acum îl văd cu Ioana Simion. Ce să spun, sunt curios dacă URMEAZĂ Mădălina Apostol...Oricum, îmi pare rău de el. Eu o cunosc bine, nu vreau să dau detalii, dar vă spun că ea se mutase la mine, vroia să fim impreună pentru totdeauna. Despre ea am vorbit și la Andreea Mantea și la Victor Slav în emisiune, nu spun mai multe".

(oar_w460)

Ce a declarat însă fostul tenisman despre noua lui cucerire, Ioana?

“…Dar pe soția mea ați văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit? Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să țin pe cineva de mană, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnișoară și să fiu drăgut cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cel care ia legătura cu ele, nu ele. Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prietenește. N-am mai sărutat pe buze de...ăhăăă, demult. Noi nu ne-am simțit buzele, am fost aproape de buze. Doar am întrebat-o dacă a fost bună mâncarea” a spus Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru www.spynews.ro.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel