Cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu. Acesta s-a mutat pentru ea în România

Foto: Instagram Iulia Albu
Foto: Instagram Iulia Albu

Recent, Iulia Albu a dezvăluit că Mike, iubitul ei, a locuit mulți ani în Londra, însă de dragul ei s-a mutat în România pentru că invers nu ar fi fost posibil niciodată și nu a vrut să pună în pericol relația lor.

Cei doi au o relație discretă, însă de această dată vedeta a ales să vorbească despre ei doi și despre planurile pe care le au pentru viitor. Ea a mărturisit că partenerul său de viață lucrează în publicitate și în marketing, iar el s-a mutat în România deoarece nu ar fi avut cum ca ea să plece, conform Spynews.

”Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici.

Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici”, a spus Iulia Albu pentru Okmagazine.ro.

Iulia Albu s-a logodit

Iulia Albu și iubitul ei sunt logodiți și își doresc să devină  părinți. Ea a mărturisit că își dorește ca nunta sa cu Mike să fie una specială.

”Este o discuţie foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranţă în momentul în care ne vom căsători vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”, a mai spus ea pentru sursa citată.

VEZI ȘI: Așa arată Iulia Albu nemachiată, ”fără minciuni, fără filtre”. Fanii au reacționat imediat

Iulia Albu, renumită pentru stilul nonconformist, și-a surprins urmăritorii cu o fotografie „fără filtre”.

Iulia Albu le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online cum arată atunci când se trezește, mai ales după câteva zile grele în care a avut filmări până târziu.

„Fără minciuni, fără filtre. #nofilter. După un weekend de coșmar, totul este acum bine”, a scris Iulia Albu pe contul pe Instagram, unde a publicat imaginea de mai jos.

Imediat, postarea stilistei a fost luată cu asalt de internauți, care i-au lăsat numeroase mesaje și aprecieri. 

„Frumusețea se vede de dimineață”, „Ești imperială”, „Te apreciez că ești inteligentă și frumoasă oricum”, „Superbă”, „O spun fără urmă de hate. Te apreciez pentru că ești inteligentă și frumoasă oricum”, „Cea mai frumoasă femeie din România”, „Frumoasă precum un înger”, „Tot frumoasă ești și fără machiaj” - sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel