EXCLUSIV  Cruceru de la Survivor: Ce se întâmplă în Dominicană nu am întâlnit în România. E absolut SENZAȚIONAL!

Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor România, a acordat un interviu pentru DC News.

Dan Cruceru ne-a spus care a fost cea mai mare provocare a vieții sale, ne-a zis ce nu ar mai face dacă ar putea să dea timpul înapoi și ne-a ”dezvăluit” ce urmărește la televizor. Cea mai tare experiență a fost, firește, Survivor. Mai multe detalii, în interviul de mai jos.

 

DC News: Care a fost cea mai mare provocare a vieții tale de până acum?

Depinde de domeniul la care faci referire. Pe plan personal sau legat de carieră. La nivel de carieră, am avut două importante și sincer nu știu pe care să o pun pe primul loc. Cea mai veche a fost legată de reinventarea mea, de la jurnalist la om de afaceri, de la salariat la patron. Și crede-mă că e foarte complicat să ai o afacere de succes în vremurile astea. Apoi, a doua și mai nouă, cea legată de Survivor. Ce se întâmplă în Dominicană este la un nivel pe care eu nu l-am întâlnit în România. Sute de oameni implicați în producție, standarde foarte înalte. Plus condiții inedite de filmare. Adică treci din studio, în mijlocul junglei sau pe plaje, sub 40 de grade și în bătaia vântului. A fost foarte dificil proiectul, dar absolut senzațional. Mi-a plăcut mult de tot!

DC News: Dacă ai da timpul înapoi, ce nu ai mai face?

N-aș mai încerca să-i mulțumesc pe toți. Mult timp am căutat să țin cont de părerile celor din jurul meu, să caut să le fac pe plac, chiar dacă nu eram de acord sau mă lăsam pe mine pe locul al doilea. Acum, la aproape 40 de ani, am o maturitate, am o încredere în mine mult mai mari decât în trecut, evident. Acum, știu foarte clar cine sunt, la ce mă pricep, care sunt punctele mele forte. Și nu încerc să mai conving pe nimeni care nu mă place că trebuie să mă placă. Așa sunt și așa voi rămâne!

DC News: Mai ai timp de televizor? Îți place ce vezi la TV?

Să știi că, printre picături, mai am timp. Dar nu prea mult de emisiunile românești. Acum, de exemplu, vizionez seria Harry Potter împreună cu Sophia. Și ne bucurăm de timp petrecut împreună și de magia superbă a filmelor acestora. Sau, după ce adorm copiii, împreună cu soața mai vedem un episod, două din serialele pe care le găsim pe platformele de filme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel