Cristina Spătar, dezvăluiri ȘOCANTE. Despre sinucidere, într-un interviu

Cristina Spătar vorbește într-un interviu difuzat în Vinerea Mare de Antena Stars, despre momentele în care s-a aflat la un pas de sinucidere.

În Vinerea Mare, de la ora 22:00, îndrăgita interpretă Cristina Spătar îşi deschide sufletul într-un interviu acordat bunei sale prietene, Rocsana Marcu, în emisiunea “Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

“Regina r&b-ului”, aşa cum a fost numită ani la rând, Cristina va vorbi despre cea mai grea pierdere pe care a suferit-o în viaţa ei: „Nu cred că există durere mai mare decât să îţi pierzi mama”, îi va spune ea Rocsanei, referindu-se la momentul în care mama ei a pierdut lupta cu cancerul, despre care va mai spune: „pot spune că nici azi, deşi au trecut 20 de ani, nu m-am vindecat”.

[citeste si]

În probabil cea mai tristă zi din istoria calendarului creştin, Cristina va vorbi şi despre suferinţa provocată de divorţul de tatăl copiilor ei: „Eu nu mi-am dorit divorţul. Chiar am aşteptat o perioadă de timp, să văd ce se întâmplă, însă am realizat că n-a fost să fie!”. Deşi îi va mărturisi Rocsanei că a fost chiar la un pas de sinucidere, spune că acum: „nu mai condamn pe nimeni. Suntem prieteni, nu foarte apropiaţi, dar suntem civilizaţi”, va mai declara artista.

În ce relaţii se află artista cu fosta sa soacră, cine o ajută cu pregătirile de Paşte şi, mai ales, ce planuri de viitor are, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii “Agenţia VIP”, difuzată în Vinerea Mare, de la 22:00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel