Cristina Mihaela Dorobanțu face cursuri de pilotaj! “Din curiozitate!”

Și-a  descoperit o nouă pasiune după ce a realizat zilele trecute un pictorial fashion pe pista unui aeroport, lângă și în interiorul unui avion.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea rubricii “Secrete între fete” de la Teo Show (Kanal D) a decis să ia lecții de pilotaj.

Finalista primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil” recunoaște că îi e teamă de zbor, însă a avut ocazia să descopere ce se află dincolo de ușa cabinei piloților și să înțeleagă cum aceștia au grijă să transporte în siguranță pasagerii fiecărei curse. Impresionată de informațiile primite și de complexitatea aparatelor de bord, prezentatoarea TV își dorește ca din această toamnă să se înscrie la cursuri de pilotaj. 

(oar_w460)

“De când am stabilit filmarea pentru rubrica mea, am fost entuziasmată și abia așteptam să am acces la toate locurile “secrete” dintr-un avion. Atunci când ești pasager poți să arunci o privire, dacă ai noroc, în cabina de pilotaj, dar nimic mai mult. Trebuie să te mulțumești doar cu peisajul de la geam. Ei bine... eu am avut o ocazie specială și atunci m-a lovit dragostea pentru avioane. Mi-am propus să încep cursuri de pilotaj, mai ales că ani la rând mi-a fost frică de avion”, declară Cristina Mihaela Dorobanțu.

(oar_w460)

“Am fost fascinată de munca pe care o depun piloții, de regulile foarte stricte de care trebuie să țină cont dar și de bucuria pe care o simți când ești în aer. Chiar dacă este o meserie a bărbaților, consider că și femeile o pot face! Aș face acest lucru din curiozitate”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel