Urmărește emisiunea live



Cristina Mihaela Dorobanțu, cadou de ziua ei ca niciodată

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea a rubricii “Secrete între fete” de la “Teo Show”, Kanal D, și-a serbat ieri ziua de naștere la serviciu, prin muncă, alături de colegii ei de emisiune. 

Prietenii i-au arătat cât este de specială cu ocazia aniversarii, Cristina Mihaela primind în total peste 500 de trandafiri. Primul buchet, de 100 de trandafiri, l-a primit chiar la miezul nopții de la logodnicul ei, alături de un alt cadou special.

“Am primit foarte multe flori, parcă niciodată nu au fost atâtea! În total au au fost peste 500 de trandafiri, care sunt și florile mele preferate. A fost drăguț că toată lumea a complotat să mă surprindă în fiecare moment al zilei… Unde te uitai, mai vedeai câte un coleg care îmi aducea flori. A fost foarte frumos pentru că veneau colegi și din celelalte redacții ca să îmi ureze La mulți ani. La prânz, înainte de emisiune, am luat masa împreună”, povestește Cristina Mihaela Dorobanțu.

(oar_w460)

Cristina a fost sărbătorită în direct în cadrul emisiunii “Teo Show”. Bursucu și Teo au întâmpinat-o cu un tort delicios din bezea ornat cu fructe de pădure, iar telespectatorii au savurat rubrica și intervenția Cristinei. Frumoasa prezentatoare a avut o surpriză când a analizat audiențele și a văzut că sute de mii de români s-au uitat la rubrica e ei. 

“Audiența emisiunii de ieri a fost cea mai mare de când realizez “Secrete între fete”. Când am văzut cifele de dimineață mi-am spus că acesta este cel mai frumos cadou, mai ales că eu îmi doresc să avansez în cariera mea în televiziune. De ziua mea, mi-am pus dorința de a ajunge prezentatoare de știri”, continuă Cristina Mihaela.

(oar_w460)

Cristina Mihaela și-a propus să ajute cazurile speciale ale Fundației Hospice Casa Speranței, mai exact copiii și adulții ca suferă de boli incurabile, rugându-și prietenii să doneze bani în conturile fundației pe parcursul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel