Cristina Ich, după ce a fost prinsă sărutându-se cu fostul: Mă enervează că nu am înșelat cu cineva nou

Christina Ich
Christina Ich

După ce a fost prinsă sărutându-se cu fostul iubit la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Cristina Ich a lămurit totul pe rețelele sociale.

Cristina Ich a fost surprinsă în timp ce se săruta cu fostul iubit, Luca Dabah, antrenor de fitness, la scurt timp după ce a anunțat că a fost cerută în căsătorie în Tulum de către Alex Pițurcă.

Cristina Ich spune că nu a fost vorba de nicio cerere în căsătorie din partea lui Alex Piţurcă, totul fiind doar o glumă, idee venită din partea ei. În plus, șatena a recunoscut în mod indirect că s-a întâlnit cu fostul iubit, însă nu consideră că și-a înșelat iubitul, pentru că, potrivit acesteia, înșelatul înseamnă un partener nou şi nu unul vechi, ca fostul iubit.

"Ţin să vă anunţ că am făcut băşcălie. În primul rând nimeni nu mi-a dat niciun inel. Eu am făcut băşcălie care m-a ţinut o lună de zile. Mi s-a părut mie drăguţ să spun că mă căsătoresc şi dacă persoana a fost de acord. Dar uite ce s-a întâmplat acum. Nimeni nu a înşelat pe nimeni, asta nu e înşelat după o lună şi jumătate. Înşeli cu unul nou, nu cu fostul. Tata mi-a spus că nu se pune niciodată înşelatul cu fostul, ci cu unul nou. Mă enervează că nu am înşelat şi eu cu cineva nou", a spus Cristina Ich pe Instagram.

Vezi și: Cristina Ich, cerută în căsătorie, în Mexic: Nu aș vrea să mi-l ia alta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel