Cristiano Ronaldo, la un pas să plece de la Manchester United. Real Madrid, PSG și Newcastle vor să îl transfere

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristiano Ronaldo se gândește să plece de la Manchester United, după un sezon modest al echipei de pe Old Trafford.

Potrivit Latin Times, Cristiano Ronaldo, nominalizat pentru "jucătorul sezonului 2021-2022" în Premier League, este dezamăgit de contraperformanțele obținute de echipa sa și ar dori să plece la altă echipă. 

Real Madrid, PSG și Newcastle sunt formațiile unde s-ar putea transfera, conform sursei citate.

Trofeele obținute de Cristiano Ronaldo în cariera sa

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Citește și - Karim Benzema, desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Liga Campionilor 2021-2022

Atacantul francez Karim Benzema a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului 2021-2022 al Ligii Campionilor la fotbal, în care a cucerit trofeul cu Real Madrid şi a fost golgheterul competiţiei, cu 15 goluri, a anunţat, marţi, UEFA pe site-ul său oficial. 

Karim Benzema a fost ales de comisia de observatori tehnici a forului continental. Internaţionalul francez a fost motorul echipei Real Madrid în drumul către al 14-lea titlu european al clubului şi al cincilea de când a venit pe Santiago Bernabeu, în 2009, de la Lyon.

Benzema a reuşit zece goluri doar în faza eliminatorie a Champions League (record egalat), începând cu un hat-trick împotriva echipei Paris Saint-Germain în optimi. A realizat o nouă triplă în deplasare contra deţinătoarei trofeului, Chelsea, semnând şi golul care a eliminat echipa londoneză, în prelungirile de la Madrid, înaintea altor trei goluri înscrise în semifinala cu Manchester City, între care şi penalty-ul care a completat remontada Realului.

Benzema se află pe locul al treilea în clasamentul general al marcatorilor din Champions League, la egalitate cu polonezul Robert Lewandowski, cu 86 de reuşite fiecare.

'Este tot mai bun pe zi ce trece, ca vinul. În fiecare zi devine un lider şi mai bun şi simte şi mai bine cât de important este pentru echipă şi pentru club. Suntem cu adevărat fericiţi şi norocoşi să îl avem, a declarat luna trecută antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, despre Benzema. Karim Benzema a marcat 15 goluri în 12 partide în sezonul recent încheiat al Ligii Campionilor, a oferit un assist, a alergat în medie 10,13 km pe meci, viteza sa maximă fiind de 32 km/h, potrivit cifrelor furnizate de UEFA.

Citește și - Benzema i-a egalat pe Lewandowski și Ronaldo în două clasamente ale golgheterilor UCL după golul istoric cu Manchester City - Video

Francezul Karim Benzema, căpitanul echipei Real Madrid, a marcat al 15-lea său gol din acest sezon în Liga Campionilor la fotbal, împotriva formaţiei Manchester City (scor 3-1 după prelungiri), şi a urcat pe locul al treilea în clasamentul istoric al golgheterilor acestei competiţii, cu un total de 86 de reuşite, egalându-l pe polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Internaţionalul francez a transformat un penalty în prelungirile partidei de pe stadionul Santiago Bernabeu (min.95), după ce reuşise o dublă în meciul tur cu Manchester City (scor 3-4).

De asemenea, datorită acestui gol, Benzema l-a egalat și pe portughezul Cristiano Ronaldo în topul celor mai buni marcatori în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor într-un singur sezon, cu 10 goluri marcate în această ediție. 

Primele două goluri ale madrilenilor în meciul cu City l-au avut ca autor pe tânărul atacant brazilian Rodrygo, în minutele 90 şi 90+1, care a ajuns astfel la cinci reuşite în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Vezi video aici!

În clasamentul sezonului, Benzema este lider cu 15 goluri, urmat de Lewandowski (13), însă echipa polonezului a fost eliminată în sferturile de finală. Cei doi ocupă treapta a treia a podiumului în ierarhia all time a marcatorilor din Champions League, dar se află încă la mare distanţă de primii clasaţi, portughezul Cristiano Ronaldo (140 de goluri) şi argentinianul Lionel Messi (125).

Clasamentul all time al marcatorilor din Champions League:

140 goluri: Cristiano Ronaldo (Manchester United)

125 goluri: Lionel Messi (Paris Saint-Germain)

86 goluri: Karim Benzema (Real Madrid)

86 goluri: Robert Lewandowski (Bayern Munchen)

71 goluri: (+) Raul Gonzalez

56 goluri: (+) Ruud van Nistelrooy

52 goluri: Thomas Muller (Bayern Munchen)

50 goluri: (+) Thierry Henry

48 goluri: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan)

48 goluri: (+) Andrei Şevcenko ....

Jucătorii precedaţi de semnul (+) s-au retras din activitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel