Cristian Boureanu, externat din spital

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost externat vineri după amiază de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul Bogdan Opriţa. 

Cristian Boureanu a fost escortat de organele de anchetă la ieşirea din spital. 

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, după ce joi noaptea ar fi insultat, ameninţat şi agresat un echipaj de poliţie care a oprit maşina în care se afla pentru un control în trafic. 

Surse din Poliţie au declarat că în jurul orei 1,30, un echipaj de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau trei persoane. 

Potrivit sursei citate, conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta, Cristian Boureanu, a devenit recalcitrant, proferând injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor. 

La solicitarea de a se calma, fostul politician l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti cu piciorul în zona inghinală şi i-ar fi prins mâna în portiera autoturismului, au arătat sursele citate. 

Cristian Boureanu a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. 

Aceleaşi surse au precizat că Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate şi ulterior i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Floreasca, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel