Cristi Chivu, la un pas de a fi exclus din lotul lui Inter Milano

Ajuns la 32 de ani și cu un salariu anual de 2,3 milioane de euro, fostul internațional român ar putea să piardă locul de titular la Inter Milano. Cristi Chivu a fost anunțat de conducerea clubului milanez că este liber să plece, chiar dacă contractul acestuia expiră în vara anului 2014.

 Şefii lui Inter Milano caută soluţii pentru a scăpa de fundaşul român Cristi Chivu, ca să îi facă loc noii achiziţii, sârbul Aleksandr Dragovici, transferat de la FC Basel, scrie goal.com.it.

 Inter Milano caută mai multe echipe unde să-l împrumute pe Chivu. Cu toate acestea, impresarul Victor Becali a anunţat că fotbalistul român îşi va duce la bun sfârşit contractul cu italienii, scadent în vara lui 2014.

 "Nu am avut nicio ofertă pentru Chivu, așa că va rămâne la Inter Milano până la finalul sezonului", a declarat Victor Becali, citat de ziare.com.

În cazul în care Cristi Chivu nu va accepta să se transfere în altă parte, Inter ar putea să-i facă loc prin excluderea din lot a altui fundaş, Andrea Rannochia. Totuşi, în aceste condiţii, e greu de crezut că românul va juca în noul sezon.

Fostul căpitan al Naționalei  a fost propus în ultima lună la mai multe echipe din Turcia, Olanda, Franța și Italia, însă nimeni nu i-a făcut o ofertă. Cei zece ani petrecuți în Serie A nu l-au ajutat pe român să obțină un contract decent, motivul principal fiind accidentările repetate pe care le-a suferit în fiecare sezon.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel