EXCLUSIV  Cristi Brancu, despre Elena Băsescu: A fost folosită!

Cristi Brancu este de părere că în perioada în care Elena Băsescu făcea modeling, fiica fostului președinte a fost folosită pentru numele său.

Cristi Brancu a declarat că ”un nume cunoscut, asociat unui eveniment, vinde”. Asta s-a întâmplat cu Elena Băsescu în perioada în care făcea modeling. Prezentatorul TV este de părere că fiica cea mică a lui Traian Băsescu este ”armonios alcătuită”, însă nu are trăsăturile ideale pentru un fotomodel.

”Simplu fapt cineva cu numele Băsescu era pe afiș, putea să apară. Ea manechin nu putea să fie pentru că nu are înălțimea. Altfel ea este o fată armonios alcătuită, putea să meargă pe o scenă. A fost folosită (...) Un nume cunoscut, asociat cu un eveniment vinde.

Nu cred că are trăsăturile ideal pentru un model. Nu poți să spui nici că avea picioare de fotbalist, crăcănate. Este o fată atrăgătoare, cu trăsături de model, și a folosită ca atare. A fost o apropiere, dar nu o forțare. Fata și-a dorit. Așa cum și-a dorit să fie europarlamentar și a fost, fata a încercat să aibă niște exepriențe. Dacă s-a putut, s-a putut”, a spus Cristi Brancu pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel