Cristi Brancu, critică dură la adresa Antoniei: "Mama imperfectă. Plânge acum"

Cristi Brancu a comentat relaţia dinte Antonia și Alex Velea, din perioada în care cei doi erau căsătoriţi, dar a vorbit şi despre rolul ei de mamă, într-un clip de pe YouTube, denumit „iubita perfectă, mama imperfectă”.

Se întâmplă ca Antonia să-l aducă pe Alex Velea chiar în casa din complexul rezidențial, care era pe numele lui Castellano, al lui Vicenzo, și Antonia merge cu Alex Velea acolo și ei văd imagini cu aceste lucruri. Se întâmplă să îi vadă tot mai mult împreună, Alex Velea, simțind că lucrurile astea nu pot să meargă foarte departe, alege să facă ceea ce trebuie și, în acel moment, Alex Velea divorțează de Ana, așteptând ca Antonia să facă același lucru cu Vincenzo. (..) Antonia nu a ales calea cea mai simplă de divorța de o familie cu influență în Italia, cu influență în România. Are importanță influența asta? Uite că are!

Antonia plânge acum gândindu-se la copil! E adevărat însă, tehnic vorbind, chiar și-n momentul în care nu devenise mamă, chiar și ulterior, vizitele ei la Maya, fata ei din Italia, nu au fost foarte dese. Poate că, și cu siguranță, are un program foarte, foarte încărcat – este absolut firesc, este o artistă cunoscută, iată că mai face și televiziune, se ocupă de online, de reclame, are și doi copii. Fără niciun fel de îndoială vorbește oricând se poate, familia Castellano nu i-a îngrădit niciodată dreptul de a vedea copilul și, mai mult, un lucru care spune, zis eu destul de multe: Alex Velea a cunoscut-o pe Maya(..) E foarte clar că Antonia l-a lăsat pe Vincenzo pentru Alex Velea!", spune prezentatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel