Cristi Borcea, extrem de generos cu femeile din viața sa

Săptămâna aceasta, viața amoroasă a lui Cirsti Borcea a ținut primele pagini ale tuturor ziarelor. Faptul că fostul dinamovist va avea un al șaptelea copil cu o femeie care nu îi este nevastă a stârnit multe controverse în viața publică din România, scrie b1.ro.

Înainte, însă, de amantlâcul cu Alina, Cristi Borcea a mai avut o relație extraconjugală din care a rezultat un copil. El s-a iubit cu o avocată, dar soția l-a iertat pentru infidelitate.

Borcea poate fi numit un crai după ce a reușit să-și înșele mereu nevestele și niciodată să nu aibă mai puțin de două amante.

Cu Simona, avocata, dinamovistul a avut o relație de afaceri, dar care s-a transformta într-una amoroasă, deși el era căsătorit cu Mihaela.

Cei doi au avut și un copil, iar Borcea a renunțat la avocată pentru că în viața sa a apărut Alina. Femeia l-a dat apoi în judecată pentru că nu a recunoscut copilul, iar apoi aceasta a renunțat la proces.

“Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie”, scrie sursa citată.

Conflictul s-a reaprins când Cristi și Alina urmau să se căsătorească, până la urmă fiind nevoit să-i plătească o pensie lunară de 1.500 de euro fetei sale.

Căsătoria cu Alina pare că nu i-a fost suficentă omului de afaceri care a început o relație și cu Valentina Pelinel, de care însă doar se zvonește, niciunul nu a recunsocut nimic până în prezent.

Toate femeile din viața lui Borcea au dus-o bine din punct de vedere financiar. Chiar dacă a divorțat de mama copiilor săi, aceștia nu duc lipsă de nimic.

Pensii alimntare deloc de neglijat, sume mari în conturi și bani pentru studii, așa își răsfață Borcea cei trei copii.

Mihaela are mai multe afaceri importante de administrat, un hotel la mare, un ștrand în Buucrești și un salon de înfrumusețare, de toate acestea se ocupă fosta doamnă Borcea.

Potrivit surselor Click, se pare că și Valentina Pelinel a fost răsfățată de fostul acționar dinamovist. El i-a închiriat un apartament în Capitală pentru care plătește lunar 3.000 de euro.

Cristi Borcea se poate lăuda cu cifre interesante din toate amantlâcurile sale.

Are șase copii și unul pe drum, două soții care i-au dăruit cinci copii și două amante, fiecare cu câte un copil, un proces de paternitate și pentru pensile alimentară, 22 de ani de căsătorie cu prima soție, iar după patru cu Alina ieșind la iveală o nouă amantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel