Cristi Borcea divorțează de Alina Vidican. Detalii picante privind despărțirea

Cristi Borcea va divorța de Alina Vidican! Avocatul familiei Borcea, Lilica Popa, a vorbit despre datele complete în care aceștia au decis să se despartă.

"Acum o săptămână s-a semnat o procură premergătoare divorțului între Alina și Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiții ale divorțului, respectiv plecarea și stabilirea celor doi minori ai celor doi minori care au cetățenie americană. S-a hotărât evident asupra unei sume decente lunare de întreținere a copiilor. Singura sumă stabilită este o sumă lunară de întreținere lunară, la nivelul întreținerii copiilor în America. Este o sumă acoperitoare.

S-a semnat o procură în care s-a împuternicit un avocat ca să facă actele în demersurile legate de divorț. Era nevoie de împuternicire pentru a se depune înainte cu 30 de zile cererea de divorț la notar. Vom reprezenta ambii soți. Va fi un divorț în deplină înțelegere. Nădăjduim să fie un divorț care să se pronunțe la notar. Alina Borcea își va păstra numele de Borcea sub consimțământul soțului", a spus avocatul, conform Spynews.

De asemenea, avocatul a vorbit și despre termenul limită la care cei doi vor putea fi căsătoriți, respectiv 30 iunie 2016. După această dată, cei doi vor fi din nou liberi.

"Avem un termen limită stabilit ca fiind 30 iunie", a declarat avocatul familiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel