Crin Antonescu, adevărata lui față. "Îl cunosc. Știu cine este"

Crin Antonescu
Crin Antonescu

PNL are doi posibili candidați pentru alegerile prezidențiale: Klaus Iohannis și Crin Antonescu. Până acum, acesta din urmă se bucură de cea mai mare susținere din partea liberalilor.

VEZI ȘI: De ce îl nu vor liberalii pe Klaus Iohannis la prezidențiale

Iulia Huiu, fost consilier la Ministerul Sănătății, explică de ce Crin Antonescu ar trebui să intre în cursa pentru prezidențiale 2014. Aceasta spune că îl cunoaște foarte bine pe fostul lider PNL și susține că Antonescu ține foarte mult la România.

"Această candidatură nu este a lui, ci a noastră, iar dacă o vrem, atunci trebuie să o asumăm – deschis, public, cu argumente", este de părere Iulia Huiu.

VEZI ȘI: Victor Boștinaru, cuvinte dure: "Ai ajuns de râsul lumii!"

"De ce susțin eu candidatura lui Crin Antonescu la prezidențiale: Unul subiectiv. Pentru că îl cunosc, știu cine este ca profil și angajament public. Vreau să cred că în România un „simplu" om poate să ajungă președinte, construind o carieră politică pas cu pas, cu reușite și nereușite, dând bătălii, gestionând situații dificile, fără rețele de interese sau agende ascunse, cu bune și cu rele, cu greșeli și regrete, dar fără trădări, minciuni și lipsă de caracter. Știu că ține la România și la Partidul Național Liberal și la ce reprezintă el. Și nu-mi închipui deloc că este ușor ca după 5 ani în care ai fost atacat, tocat, înjurat zi de zi, de adversari, dar și din interior, să o iei de la capăt, într-o nouă bătălie, cu tot ce știm că presupune ea...", a scris Iulia Huiu pe blogul personal.

"Unul politic pragmatic. Aici sunt multe de spus, dar mă opresc doar la un aspect. Voi reveni într-o postare viitoare. Miza nu este turul I. Candidatul comun al dreptei va intra în turul II cu candidatul stângii, probabil Victor Ponta. Întrebarea este cine câștigă o asemenea confruntare. Indiferent cum arată lucrurile acum, noi toți știm că spațiul politic este foarte dinamic, că echilibrul fragil se poate schimba de la o zi la alta, că este suficient un gest sau un cuvânt, că pe măsură ce se vor apropia alegerile va crește presiunea, emoția și tensiunea. Or, din acest punct de vedere, paradoxal, dar Crin Antonescu este candidatul cu cele mai puține incertitudini, tocmai pentru că a fost atât de expus. Și în același timp candidatul cu cea mai mare capacitate de a genera surprize, mutări, emoții, mesaje, de a mobiliza energii, în partid și în afară, de a da viață și sens unei competiții și de a face față oricărei ofensive", a mai scris Iulia Huiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel