Creatorii serialului 'Urzeala Tronrilor' renunţă la realizarea unei noi trilogii 'Star Wars'

David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii serialului de succes 'Urzeala Tronurilor' ('Game of Thrones'), au renunţat la proiectul de a realiza o nouă trilogie de science-fiction 'Star Wars' creată de George Lucas, au informat luni mass-media americane citate de EFE.

Principalul motiv al renunţării lui Benioff şi Weiss este lipsa de timp ca urmare a angajamentului încheiat cu Netflix, compania cu care au semnat un acord în august. 'Iubim 'Star Wars'. Când George Lucas l-a creat, ne-a creat şi pe noi', au spus Benioff şi Weiss. 'Să ajungem să vorbim despre această saga cu echipa 'Star Wars' a fost o emoţie de neuitat şi vom fi mereu îndatoraţi acestei saga care a schimbat totul. Dar nu există atâtea ore într-o singură zi şi nu putem să fim fideli atât 'Star Wars' cât şi proiectelor noastre pentru Netflix. Cu tristeţe trebuie să ne dăm de o parte', au adăugat ei. 'David Benioff şi Dan Weiss sunt povestitori incredibili. Sperăm să-i avem alături în călătoria noastră când se pot distanţa de agenda lor plină pentru a se concentra asupra 'Star Wars, a declarat la rândul său preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, care a lăsat uşa deschisă pentru o colaborare viitoare.

Benioff şi Weiss au încheiat anul acesta o epocă cu 'Urzeala Tronurilor', care prin cel de-al 8-lea şi ultim sezon a pus capăt unui fenomen istoric în televiziune ce a captivat milioane de spectatori din întreaga lume. În februarie 2018, amândoi s-au orientat spre 'Star Wars' pentru a crea trei noi filme, independente de saga Skywalker. Era prevăzut ca primul dintre aceste filme 'Star Wars', avându-i la cârmă pe Benioff şi Weiss, să fie lansat pe ecrane în 2022.

În drumul lor spre o galaxie foarte îndepărtată s-a interpus Netflix, care i-a angajat în august pentru a dezvolta producţii audiovizuale pentru această platformă. Publicaţia The Hollywood Reporter asigură că gigantul digital i-a angajat pentru suma de 200 de milioane de dolari. Renunţarea celor doi creatori nu va lăsa goală rampa de lansare a 'Star Wars', care are numeroase proiecte pentru viitorul apropiat. La 20 decembrie va avea premiera 'Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker', care va încheia actuala trilogie; iar la 12 noiembrie va fi lansat 'The Mandalorian', primul serial cu acţiune reală 'Star Wars' ce va inaugura serviciul de 'streaming' Disney+, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel