CRBL își cere scuze pentru scandalul creat

CRBL-poza-scandaloasa-cu-Coloana-Infinitului-intre-picioare
CRBL-poza-scandaloasa-cu-Coloana-Infinitului-intre-picioare

Artistul CRBL a declanșat un adevărat scandal pe Facebook, după ce a postat o fotografie indecentă care îl surprindea cu Coloana Infinitului între picioare. El a scos poza cu pricina, iar apoi și-a cerut scuze fanilor prin intermediul unui mesaj postat pe aceeași rețea de socializare. 

Cântărețul nu a rămas indiferent la comentariile critice ale utilizatorilor Facebook și a postat următorul text, cu scopul de a se scuza pentru gestul său:

"Incercati sa dati un search pe google "ROMANII SUNT" Iar pentru ce gasiti acolo, iau dreptul la cuvant! Imi iau inima-n dinti nu mai suport, ma revolt, Stau vertical in fata voastra, nu fug la aeroport! Ca o gaina ne-am lasat calcati de COCOSUL GALIC, Luati aminte romani, ca devine tragic. Pentru ca pe fiecare bucatica din Turnul Eiffel Scrie made in Romania bai' cocosel! Emblema voastra-i construita numai datorita noua, Gheorghe Panculescu v-a facut cadou de casa noua. Ce mai cantam pe vremuri "TREI CULORI CUNOSC PE LUME" Azi de 1 dec, strig, DESTEAPTA-TE ROMANE.

Cred ca imi doresc sa schimb multe in tara asta macar pentru viitorul Alesiei si departe de mine gandul de a intina numele si mostenirea lasata de marele BRANCUSI. Daca am gresit, sunt si eu om. S-arunce piatra, cine n-are vina!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel