CRBL, despre mutarea în Spania. Cu ce se ocupă acum. "Spaniolul e foarte leneş și înapoiat. Asta îmi lipseşte din România, că românul e supravieţuitor"

Foto: Instagram CRBL
Foto: Instagram CRBL

CRBL a făcut primele declarații despre mutarea în Spania. Cu ce se ocupă acolo și ce spune despre țara care l-a adoptat.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, însă de când a decis să se mute în Spania alături de soție și copil, a ieșit din lumina reflectoarelor.

Acum, invitat în emisiunea "Vorbeşte Lumea" de la PRO TV, artistul a cântat şi a povestit despre noua sa viaţă din Spania, cu plusurile şi minusurile pe care le are țara care i-a adoptat.

CRBL a revenit în România doar pentru o săptămână și a acceptat invitaţia de-a vorbi despre schimbarea pe care el și familia lui au decis să o facă. 

Artistul, soția și fiica sa s-au mutat în Marbella, după 6 ani de peregrinări prin zona Valencia, cu preponderenţă în Benicàssim.

"Acasă, acum, este acolo, acasă e unde e familia. Am descoperit o altă lume, o altă Spanie. Merită încercat, merită testat să vezi dacă îţi place stilul ăsta de viaţă, modul de viaţă", a declarat CRBL, în emisiunea Vorbește Lumea.

Întrebat de Adela Popescu ce i s-a părut a fi cel mai greu în aventura mutării acolo cu soţia sa, Elena, şi cu fiica lor, Alessia, în vârstă de 11 ani, CRBL a spus că: "Greu ne-a fost să-i înţelegem, încă mi-e foarte greu să-i înţeleg pe spanioli. Vorbesc în general. Spaniolul e foarte leneş şi foarte, foarte înapoiat. Asta îmi şi lipseşte din România, viteza cu care românul se adaptează şi rezolvă orice situaţie. Românul e supravieţuitor. Spaniolul... mañana (n.r. mâine)", a completat el.

Cu ce se ocupă CRBL în Spania

"Scriu, fac muzică în continuare, dar nu toată muzica trebuie să ajungă la televizor sau la radio, este muzica mea pe care o fac şi este online. Separat de treaba asta, sunt de mult implicat în tot ceea ce ţine de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România, de care o să auziţi. Mă interesează pentru că ştiu că BLOCKCHAIN o să fie o formă nouă de internet, ăla e viitorul şi, cu cât ştii mai multe despre el, cu atât te poţi adapta mai uşor. Nu vorbim despre Bitcoin, monede, ăla e doar un trade, e vorba despre noroc şi un pic de ştiinţă. Nu aia mă interesează, ci platforma", a spus CRBL.

Întrebat despre fiica lui, Alessia, artistul a spus că: "merge la şcoala British, e în sistemul ăsta de la 5 ani. Pe primul loc este mereu şcoala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte uşor, este deja celebră la ea în şcoală. A fost desemnată să iasă în faţa tuturor colegilor din şcoală şi să vorbească în engleză. Şi spaniola o vorbeşte mai bine ca mine". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel