Cove și Iftimoaie, grațioși pe tocuri, la "Jumătatea mea știe!"

Jumatatea mea stie (1)
Jumatatea mea stie (1)

Cel mai așteptat show de divertisment, “Jumătatea mea știe!”, va oferi în ediția de debut a emisiunii, de sâmbătă, 11 mai, la ora 21.00, la Kanal D, un spectacol senzațional. Pe lângă faptul că primele patru cupluri concurente vor trebui să demonstreze cât de bine se cunosc, Cove, prezentatorul emisiunii, și ajutoarele sale de nădejde, Ionuț Iftimoaie și Andreea Tonciu, își vor încânta publicul cu momente halucinante.

Pe parcursul mai multor ediții ale emisiunii "Jumătatea mea știe!", concurenții vor trece prin probe de foc în care le vor fi testate echilibrul, forța, chiar și imaginația, totul sub presiunea timpului. Cel mai important atuu va fi pentru participanții în competiție cunoașterea cât mai bună a partenerului de viață. La finalul show-ului, doar o singură pereche va pleca acasă cu o mașină.

Cove și Iftimoaie – demonstrație de grație, pe tocuri!

Sâmbătă seară, în prima ediție a show-ului "Jumătatea mea știe!", concurentele vor fi nevoite să lovească într-un sac de box, iar domnii să parcurgă un traseu cu obstacole încălțați în pantofi cu toc. Pentru a exemplifica concurenților proba traseului pe tocuri, Cove și Iftimoaie se străduiesc să urce trepte, să sară peste obstacole, dar și să calce pe coji de banane pe tocuri de 10 centimetri.

Doar sâmbătă, de la ora 21:00, la Kanal D, spectatorii vor putea afla cât de grațios au merspe tocuri prezentatorii concursului "Jumătatea mea știe!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel