Cove și Florin Călinescu, reacții dure la adresa PRO TV, după demisii: A rămas doar imaginea / Nu mai e de mult ce a fost

Foto: Instagram Cove / Facebook Florin Calinescu
Foto: Instagram Cove / Facebook Florin Calinescu

Cove a rupt tăcerea după demisia de la PRO TV. 

După șase ani petrecuți în PRO TV, ca prezentator al emisiunii "Vorbește Lumea", și după o perioadă de demisii de la PRO TV, după Florin Călinescu și Oana Cuzino, a venit și rândul lui Cove. Acesta a anunțat că nu va mai face parte din proiectul "Vorbește lumea". 

"Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!", a spus Cove în momentul demisiei. 

Cove, reacție acidă la adresa PRO TV, declarație la fel ca Florin Călinescu

Gabriel Coveșeanu a spus care a fost principalul motiv pentru care a a decis să renunțe la Pro TV.

"În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu", a declarat Cove pentru click.ro.

După demisia sa, Florin Călinescu a oferit mai multe detalii și a spus că PRO TV s-a schimbat mult, că "spiritul PRO nu mai există" și că este vorba "doar de puterea unui brand de telecomandă".

"Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există! Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile.

Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo. (...) Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat", a declarat Florin Călinescu, la Aleph News.

Cu cine a semnat Cove, după demisia de la PRO TV

Ei bine, vedeta nu a făcut o pauză prea mare de pe micile ecrane, iar din 13 septembrie, de luni până vineri de la ora 19.30, dar și duminica, Cove va prezenta alături de Diana Bart emisiunea Flash Monden de la Prima TV.

"Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă", a spus Cove, potrivit tvmania.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel