Cove, DEMISIE de la PRO TV. Adela Popescu, ANUNȚ: Nu mă așteptam

Foto: Instagram Vorbeste Lumea
Foto: Instagram Vorbeste Lumea

Schimbări majore la PRO TV, după demisiile lui Florin Călinescu și Oana Cuzino.

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară la începutul lunii iulie și este în al douălea cer. 

”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan din ziua în care a devenit tată de băiat pentru a treia oară. 

Odată cu vestea că este însărcinată, Adela Popescu s-a retras de la TV, din emisiunea pe care o prezenta la ProTV, alături de Cove, ”Vorbește Lumea", însă acum, la aproape două luni de la naștere, vedeta a făcut un anunț surpriză. 

Un alt anunț surpriză de la PRO TV a venit și din partea lui Cove, care a anunțat că renunță la proiect. 

Cove, demisie de la PRO TV. Prima reacție a vedetei

După o perioadă de demisii de la PRO TV, după Florin Călinescu și Oana Cuzino, a venit și rândul lui Cove. Acesta a anunțat că nu va mai face parte din proiectul "Vorbește lumea". 

"Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!", a spus Cove, potrivit viva.ro.

Adela Popescu revine la "Vorbește lumea"

De luni, 30 august, Adela Popescu se întoarce pe micile ecrane, dar nu alături de Cove. 

Chiar dacă bebelușul ei este încă mic, vedeta a dat asigurări că este pe mâini bune în perioada în care iși va desfășura activitatea.

"Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea", a declarat Adela Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel