Costin Mărculescu a murit. Horațiu, reporterul XNS: Arăta foarte rău la faţă. Administratorul blocului nu a avut curajul să sune la 112

Horațiu, reporterul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, a fost cel care a sunat la 112, autoritățile constatând decesul lui Costin Mărculescu.

Horațiu trebuia să intre în direct din fața casei Clejanilor, când a fost anunţat de un coleg, care locuia în acelaşi bloc cu Costin Mărculescu, că actorul nu a mai fost văzut de câteva zile şi nu mai răspunde la uşă. Fiind în apropiere, reporterul XNS a mers, a sunat la uşa acestuia, câinele devenind foarte agitat, moment în care a luat decizia să sune la 112.

"Am vorbit cu paznicul care ne-a spus că nu a mai fost văzut de 3-4 zile şi, în ultimele zile, când şi-a plimbat câinele şi a interacţionat cu vecinii, arăta foarte rău la faţă. Avea o stare de sănătate precară", a spus Horaţiu, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

"Administratorul blocului nu a avut curajul să sune la 112, tocmai din cauza faptului că știa că avea rude. Dumnezeu să-l odihnească! O viaţă trăită la maximum, dar, din păcate, ultimii ani nu au fost foarte buni pentru actorul Costin Mărculescu", a mai spus reporterul XNS.

Vezi și: Mara Bănică, ultimul mesaj primit de la Costin Mărculescu: E clar că nu era bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel