Costin Mărculescu a amenințat că se sinucide! Mesaj șocant pe Facebook

Costin Mărculescu trece prin momente extrem de dificile! Actorul pare să fi clacat, după ce a fost părăsit de iubită şi se gândeşte să-şi ia viaţa.

Costin Mărculescu a postat pe o reţea de socializare un mesaj cutremurător prin care-şi anunţă prietenii virtuali că se gândeşte să-şi pună capăt zilelor. Actorul spune că speră ca la funeraliile sale să fie prezentă multă lume, scrie spynews.ro.

"Ei uite cã duşmanii mei şi-au vãzut visul cu ochii. De fapt, o sã-l vadä în scurt timp. Costin Mãrculescu nu o sã mai fie. Sper sã fie multä lume la mine la cimitir la Bellu la cãt bine am fãcut la lume şi la cât am putut bucura spectatorii de teatru şi telespectorii TV. Atât am putut", este mesajul cutremurător postat de Costin Mărculescu pe o reţea de socializare.

De curând, Mărculescu s-a despărţit de Samira, cea pe care o considera femeia vieţii lui.

"Mă mai iubeşte păpuşica Samira, dragostea vieţii mele?", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Mărculescu.

Înainte cu o oră de a face anunţul şocant, acesta postase mai multe imagini cu fosta iubită şi un mesaj pentru aceasta în care o întreba dacă mai are sentimente pentru el.

La câteva ore de la mostarea mesajului şocant, Mărculescu pare să se fi răzgândit şi l-a şters. Prietenii actorului, printre care se află şi Pepe, dar şi fanii au fost şocaţi de mesajul postat de Costin Mărculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel