Cosmin Natanticu, candidat la președinția României: Eu ies doar noaptea. Dar nu ca hoții!

Cosmin Natanticu și-a prezentat "oferta" pentru candidatura la președinția României.

Cel mai nou episod iUmor, sezonul 14, difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1, îl va aduce pe Cosmin Natanticu la pupitrul rubricii "Dacă aș fi președinte“. Comediantul va aduce pe scena iUmor o personalitate care a rămas în istoria omenirii, iar jurații show-ului de umor se vor amuza copios în timpul conferinței care a fost pregătită cu mult tact și care a atins mai multe subiecte. Momentul integral, ce surprize s-au mai petrecut pe scena emisiunii, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

În fața juraților iUmor, actorul care a acceptat provocarea rubricii "Dacă aș fi președinte“ a fost prezentat drept Contele Dracula și, în timp ce în cărțile de istorie este numit Vlad Țepeș, în romanul lui Bram Stoker este cunoscut Dracula. "Avem destin de vampiri! Este și o parte bună în treaba asta, pentru că eu ies doar noaptea! Dar nu ca hoții! (…). Primul lucru pe care l-aș face ca președinte: aș înăspri pedepsele pentru anumite lucruri. De ce, oameni buni, e 2023 și este legal să ai agheasmă, argint, usturoi?!? Să știți că intră șaorma și fără mujdei“, a spus Cosmin Natanticu, stârnind hohote de râs în platoul emisiunii.

"Natanticu mi-ar plăcea să fie președinte"

"Candidatul“ la președinția României a adus în discuție și alte subiecte, iar la un moment dat, a propus întoarcerea la un sistem de lege medieval. Sugestiile sale i-a pus pe gânduri pe toți, iar, la finalul momentului, a fost răsplătit cu ropote de aplauze. "Senzațional, domnul Dracula! A fost minunat! Vă vine bine părul, să știți! Și încadrează și bine bărbia, și tot, foarte mișto! Hai, mă, că era frumușel!“, a exclamat Delia, iar Nelu Cortea a mărturisit: "Nu știu dacă aș vota cu Dracula – președinte, dar Natanticu mi-ar plăcea să fie președinte“.

Înainte să părăsească platoul iUmor, Contele Dracula a fost întrebat de Cheloo: „Aveți nevoie de un consilier?“, iar răspunsul lui a fost: "Da, te bagi?“. Și Cătălin Bordea a avut pregătită o întrebare interesantă pentru celebrul personaj, iar telespectatorii o pot descoperi în cadrul celui de-al patrulea episod al show-ului, care va fi difuzat sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. 

Claudia Moroșanu, Marius Florea Vizante, aka Dorin Zidaru, Fachirul din Periș, Bilby Vielkin și Patrick Cottet  & The Zabloks sunt doar câțiva dintre concurenții care vor încerca să îi convingă pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo că merită să primească like-ul lor. Ce momente au pregătit aceștia, dar și contracandidații lor, telespectatorii pot afla sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel