Corinna, soția lui Michael Schumacher, declarații tulburătoare, în LACRIMI: Mi-e dor de el! Indiferent de orice, voi face tot ce pot

Foto: video The Sun
Foto: video The Sun

Corinna, soția lui Michael Schumacher, a făcut declarații tulburătoare cu ochii în lacrimi. 

Aceasta a mărturisit că a devenit inevitabil o persoană "diferită" de la accidentul teribil al sportivului şi că "îi este dor de el în fiecare zi".

Soţia lui Michael Schumacher, în vârstă de 52 de ani, a acordat un interviu emoționant pentru noul documentar Netflix, intitulat "Schumacher", în care povesteşte despre clipele în care a aflat de accidentul de ski al legendei F1, dar şi despre cum s-a desfăşurat viaţa de acasă în ultimii opt ani.

"Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, tot ghinionul pe care îl poate avea oricine în viață. Este întotdeauna groaznic când spui: "De ce i se întâmplă asta lui Michael sau nouă?" Dar atunci de ce li se întâmplă celorlalți oameni? Bineînțeles, mi-e dor de Michael în fiecare zi.

Dar nu doar mie îi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jur. Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar el este aici și asta ne dă putere, cred. Cred că el este pur și simplu foarte puternic din punct de vedere mental. Extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi", a declarat Corinna în cadrul documentarului, potrivit The Sun.

"Indiferent de orice, voi face tot ce pot. Încercăm să continuăm să fim o familie așa cum i-a plăcut lui Michael"

"Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a-l face să se simtă bine, confortabil. Și să-l facem să simtă pur și simplu parte a familiei noastră, legătura noastră. Și, indiferent de orice, voi face tot ce pot. Vom face cu toții. Încercăm să continuăm să fim o familie așa cum i-a plăcut lui Michael și încă îi place. Și continuăm cu viața noastră.

"Privatul este privat", așa cum spunea mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viața sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum îl protejăm pe Michael", a mai spus ea.

Fiul lui Michael Schumacher, pilot de curse. Declarație emoționantă: Aș renunța la toate doar pentru asta

Documentarul lansat de Netflix prezintă videoclipuri de familie și interviuri cu tatăl lui Schumacher și copiii acestuia, Gina-Maria și Mick.

Fiul lui Michael Schumacher a devenit pilot de curse şi se află acum în sezonul său de debut în F1 cu echipa Haas. El a povestit că nu a putut vorbi despre asta cu tatăl său.

"De la accidentul pe care l-a trăit această familie, aceste momente pe care cred că le au mulți oameni cu părinții lor nu mai sunt prezente sau sunt într-o măsură mai mică și, în opinia mea, este puțin nedrept. Cred că tata și cu mine ne-am înțelege reciproc într-un mod diferit acum, pur și simplu pentru că vorbim o limbă similară, limba motorsportului și despre care am avea mult mai multe de vorbit. La asta mă gândesc de cele mai multe ori, crezând că ar fi atât de cool. Aș renunța la toate doar pentru asta", a declarat Mick.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel